четвъртък, 11 март 2021 г.

Makeup Revolution | Reloaded highlighter - Make an Impact

 Последно време опитвам да се огранича откъм купуване на хайлайтъри, защото осъзнах, че имам доста, а и нанесени върху кожата рядко може да се забележи някаква драстична разлика. Вниманието ми обаче отдавна бе привлечено от Makeup Revolution и съответно един от техните наистина бюджетни продукти. Това е техния хайлайтър в цвят Make an Impact който е всъщност единствения дуохромен от серията. 


Makeup Revolution Reloaded серията предлага цели 8 цвята озарители, подходящи за всеки нюанс на кожата. Този е съответно от по-тъмните и имах известно опасение дали няма да е неподходящ за моя тен. За щастие обаче, това не се случи. Макар да изглежда наситено розов, всъщност е предимно златист когато се нанесе на кожата.



Опаковка: Стандартна на вид, малко по-обемна, отколкото ми се иска. Продукта вътре има интересен дизайн, който прилича на нагъната коприна. Грамажът е доста - цели 10 гр.продукт. 


Формула: Изглежда, че е от типа печени пудри, защото е малко по-сух и прашлив, но може да нанесете с мокра четка и да засилите интензитета значително. Хайлайтъра е доста блестящ, като погледнат отблизо се вижда, че има частици в различни цветове. Няма обаче едри брокати, за щастие. Освен разбира се, ако брокатения озарител не е нещо, което търсите. В моя случай не е така. 


Цвят: Както казах, имах опасения, че ще е прекалено тъмен, но това не е така. Цвета е комбинация от медно златисто и розово, които изглеждат по-скоро прасковено-златист. Красив цвят, който би паснал на всеки. Вероятно вече знаете, че много харесвам комбинацията именно от розово и златисто за червила, но ето,че това се оказа вярно и за подобен тип продукт. Може да бъде използван и като топър върху руж, тъй като все пак има някакъв розов подтон. На снимките може да видите и как изглежда нанесен върху кожа (без да имам някаква база или фон дьо тен). Ако сложите съвсем малко количество разбира се, ефекта ще е по-натурален. 

В заключение: Мога единствено да препоръчам този продукт. За скромната цена от около 8 лв. получавате доста голямо количество хайлайтър, който освен това стои много красиво. Би паснал на всеки цвят кожа, няма едри брокати. Наистина си заслужава парите. Да, това не е от най-деликатните и естествено изглеждащи хайлайтри, но пък е идеален за тези от вас, които търсят по-забележим ефект. 

Follow me:
         

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •