четвъртък, 4 март 2021 г.

Идеи за подаръци за 8 март

 Последните няколко години, по традиция вече бих казала, правя подобни публикации. Може да се каже, че това беше моя wishlist за дълго време, а вече притежавам всички продукти, които ще ви покажа и мога да ги препоръчам като подходяща идея за подарък за 8 март и смятам, че има по нещо подходящо за всяка дама във всяка възраст. Подбрала съм продуктите така, че да съвпаднат с вкуса на почти всеки. Ако решите да купите нещо от предложенията, които ще ви дам, бих се радвала да споделите с мен в коментарите. 

Ако искате да подарите нещо напълно универсално, които вече всички използваме под една или друга форма, то спрете се на мицеларна вода която да отговаря на нуждите на вашата кожа. Моят избор е тази на Bioderma  - или тази за хидратиране (в синьо) или стандартната в червено, подходяща за всеки тип кожа. Харесвам и двете и това е водата, която използвам в последните 2 години. 


Ако дамата, на която искате да направите подарък обича сладките, почти гурме аромати с лек флорален привкус, то ще ви препоръчам два бестселъра (тук трябва да направя важното уточнение, че да подарите парфюм е чудесен избор, но само ако сте сигурни какво харесва дадения човек, затова ви съветвам да оставите този тип подарък само за най-близките си хора). Моят избор е Good girl на Carolina Herrera или така красиво изглеждащата панделка/бонбон на Victor & Rolf - Bonbon Couture.  Двата аромата са различни. Първия е значително по-траен, по-флорален, масово обичан. Втория е много сладък, карамелен, по-момичешки и закачлив. 



Ако дамата е любителка на грима, червило на MAC е винаги добър избор.За да сте сигурни, че ще и хареса е хубаво да се спрете на цвят, който е универсален и ежедневен, нещо което евентуално може да се комбинира с по-ярки нюанси (ако това изобщо е необходимо). Моето предложение е да заложите на нюанс като "LaissezFaire" който е всъщност показания на снимката и който е розово-бежов нюд и би паснал на всеки. Гилзата също е много красива и празнична.


Ако пък човекът, за който искате да направите подарък харесва блясъка и нестрадиционния избор, то тук имам две предложения за вас. Може да се спрете на красив и елегантен брокат за очи в златисто, който може да се използва като топър за всеки грим. Аз избрах цвят "Organza" на Revolution Pro. Друг вариант е хайлайтър в дуохромен цвят, който прелива от розово в златисто и може да се използва и по предназначение и като сенки за очи. Той е от стандартната серия на Revolution и е много ефектен, въпреки ниската си цена. А цветът е "Make an impact" и подхожда дори на много светли кожи. 



В комбинация с тези розово-златисти красоти може да добавите и глоса на MAC в може би най-продавания им нюанс "Nymphette" - той реално има почти изцяло прозрачна баса със златист блясък, който не е натрапчив и се забелязва само на слънчева или изкуствена светлина. Предлага се в мини вариант, идеален за носене в чанта.


Ако дамата обича сенките за очи, то тук може да изберете два варианта. Единия е палитрата на "Smashbox L.A. Cover Shot" която съчетава в себе си топли, студени и цветни нюанси и общо взето е всичко от което бихте имали нужда за един цялостен грим. Към палитрата има включен и пълноразмерен черен молив. Опаковката е наистина разкошна и идеална за пътуване. 


А ако искате нещо малко по-нестандартно, което да включва доста дуохромни цветове и би се отличило сред повечето палитри за очи, може би е удачно да се спрете на палитрата на Revolution Pro в цвят "Romance", която лично за мен беше една от най-дългоочакваните палитри за мен. 


Това бяха моите предложения за подарък за 8 март подходящи за всеки бюджетн и вкус. Разбира се, има още много неща, които биха зарадвали една жена, но това специално са нещата, които аз лично съм изпробвала и много харесвам. 
Follow me:
         

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •