събота, 8 февруари 2020 г.

Veet | Sensitive Precision Beauty Styler

Veet e добре позната марка, чиито асортимент е насочен към начини за епилация. В това ревю ще споделя спечатленията си от този електрически тример предназначен за обезкосмяване на лице и тяло. 


Тримерът включва няколко накрайника и е мултифункционален. Работи на батерии, необходима е една стандартна батерия AA. Накрайниците, които са включени са всъщност приставка за лице, за тяло,  3 пластмасови приставки с които да контролирате колко от дължината на косъмчетата подстригвате, малка четчица за почистване и прозрачен гумен галъф.



Що се отнася до това колко близо до кожата успява да подстриже косъмчетата - остават около 1-2 милиметра, или поне аз толкова съм забелязала. Осигурява доста прецизно бръснене, но поне при мен не дразни толкова кожата, тъй като все пак не минава директно по повърхността. Разбира се, има разлика между традиционното бръснене и това с тример, но все пак едното е за сметка на другото. Ако искате наистина гладка кожа, която обаче имате риск да възпалите или порежете, заложете на стандартна самобръсначка. Ако обаче искате някакво по-прецизно оформяне или бързи резултати без риск от порязване, тримерът е вашето решение. 



Уредът е лесен за използване, доволна съм от резултатите. Приставката, която е за лице може да променя ъгъла си. При мен осигурява доста добри резултати. Използвам го основно за премахване на мъхчетата над горната устна. Компактен е. И е един от малкото тримери на пазара, които включват толкова много приставки и са специално пригодени и за лице и за тяло.


Мога единствено да го препоръчам на тези от вас, които искат безполезнено и бързо обезкосмяване. Смятам, че е подходящ и за чувствителна кожа именно заради това, че реално не се допира до повърхността на кожата, а подстригва косъмчетата много близо до нея. Подходящ е и за път, тъй като е на батерии и не изискване зареждане. 

Follow me:
         

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •