четвъртък, 6 февруари 2020 г.

Country Candle | Wild Berry Balsamic

Рядко има човек, който да не харесва свещите. Те придават приятна атмосфера и успокояват сетивата. А също така са и чудесна декорация за дома. В това ревю ще ви представя една ароматна свещ, към чиито аромат няма как да останете безпристрастни. Това е свещта на Country Candle в апетитния вариант Wild Berry Balsamic.


Малко любопитна информация за марката. Основателят на Yankee Candle e Mike Kittredge. Всъщност, Kringle Candle и Country Candle са част именно от Yankee Candle, като са по-скоро дъщерни компании. Kringle Candle е основана през 2009 година, а Country Candle през 2017 година. Емблематичната форма на стъкления буркан е запазена през годините и е доста разпознаваема. Свещите обикновено имат два фитила и се предлагат в три размера. Голямата, която имам аз е от 652 г. което е средно около 150 часа на горене. Освен това, наближава Свети Валентин и смятам, че тази свещ би придала приятна, романтична обстановка. Ако пък нямате половинка, това не е никакъв проблем. Все пак, кой не обича да се чувства уютно в собствения си дом? Дори и да сте сами, винаги може да се насладите на приятна обстановка и чаша червено вино. Това смятам да направя и аз самата. 



Опаковка: Както вече споменах, този разпознаваем стъклен буркан много ми напомня на бурканите за съхранение на сладко или бисквити, отпреди доста години. Смятам, че предвид аромата на тази свещ, това е идеалното решение за целта. Затваря се плътно с капаче, което е доста масивно направено. Самото стъкло на буркана не е много дебело, но смятам, че е достатъчно здраво. Бурканът може да бъде използван за други цели след като изгорите свещта и смятам, че това е бил първоначалния замисъл, тъй като стикера с името и вида на продукта може да бъде отлепен. 




Цвят: Разхошно допълнение към декорацията на всяка стая. Цветът конкретно на този вариант е тъмно, наситено, почти патладжанено лилаво. При горене, самия восък става по-тъмен, както знаете, но тъй като цветът е тъмен сам по себе си, не би имало голяма разлика между вече разтопения восък и останалата част. Това обикновено е проблем при свещите в по-светли цветове, при което е възможно някакво зацапване, заради изгарянето на филтъра. Затова е препоръчително периодично да се намалява и подрязва. Ако сте любители на лилавото, Wild Berry е вашата свещ. 




Аромат: Това е може би най-привлекателната част в тази ароматна свещ. Wild Berry съчетава аромата на вкусни, горски плодове. Какво усещам аз? Сладост. Още с отварянето на свещта може да усетите сладкия плодов аромат, който се разнася из стаята. Лично аз бих казала, че ми напомня едновременно на сладко от ягоди, както и на онези малки, бонбонки "виолетки" от детството. Сладки, зрели ягоди и къпини. Представете си летен следобед, домашно сладко от горски плодове и приятен, летен бриз, който усещате през шарената сянка на дърветата на двора. Това си представям аз, когато помириша тази свещ. Най-лесно мога да опиша този аромат като вкусен - сочни летни плодове. Определено смятам, че си заслужава. Достатъчно силен е, за да се усети из цялата стая.



Заключение: Да, тази свещ е инвестиция, но смятам, че си заслужава. Аромата и е наистина чудесен - вкусни, сочни, горски плодове. Осигурява много часове на горене и придава приятна атмосфера. Не на последно място е чудесна декорация за дома. Идеална е и за подарък, защото е нещо, което ще се използва дълго време. А и разбира се, ако сте любители на всичко лилаво (като мен), то това е идеалния вариант за вас. Също така е и интересна идея за подарък за предстоящия Свети Валентин.

Follow me:
            

* Продуктът е предоставен от PR, но публикацията не е спонсорирана.
Мнението ми е базирано само на личните ми впечатления от продукта.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •