сряда, 19 юни 2019 г.

Yankee Candle | Dreamy Summer Nights

Няма как да не сте чували за марката свещи, тъй като е една от най-популярните (както и тези на Bath & body works). Но определено е предизвикателство да се избере аромат, само по описание. Въпреки това обаче, реших да пробвам една свещ на Yankee Candle и се спрях именно на Dreamy Summer Nights.


Избрах именно "Dreamy Summer night", защото е една от най-харесваните и същевременно ненатрапчиви, универсални аромати. Както обикновено, марката предлага голямо разнообразие от размери, като аз се спрях на тази от 49 гр. Предлага се и вариан от 22 гр. който е за арома лампа. Освен това, може да изберете свещ с грамаж 105, 411 и най-голямата предлагана - 623 гр. Предимство при по-големите разфасовки е, че са в стъклен буркан, който може да запазите, а самия аетикет, който в случая е наистина красив, ще остане върху буркана. Докато при тази малка свещ, той е върху предпазната опаковка. Свещта е предназначена за поставяне в свещник, докато по-големите размери не изискват подобно нещо.

Аромата съчетава ухание на ванилия (което е и основното, което аз лично усещам), хелиотроп/подсунка, както и дървесни нотки. Според описанието, взето директно от сайта на Yankee Candle, ето и кои са всички нотки: 

Топ нотки: Портокал и ванилова захар
Сърцевина: Хелиотроп и цвят ванилия
Базови нотки: Ванилия, кехлибар, кедър

Както споменах, аз усещам основно ванилия. Аромата е приятен, не много силен, ненатрапчив, създава атмосфера, несъмнено. Смятам обаче, че ако сте любители на свещите, си заслужава да опитате. 


Преди време в сайта се предлагаше и този "марокански" свещник, който е специално предназначен за този тип свещи. Аз обаче го взех за подарък и се надявах да успея да взема и за себе си, но уви..вече не е наличен, затова и няма как да поставя линк към него. Идеята ми е да покажа обаче, че този размер от 49 г. свещ пасва идеално. В момента се предлагат други разновидности свещници с различен дизайн. 

Follow me:
            

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •