сряда, 19 юни 2019 г.

SpiriTime | Flower Time body milk

Това ревю ще посветя на един лосион за тяло на марката SpiriTime, която беше непозната за мен, допреди да имам възможността да тествам два техни продукти. Flower Timе хидратиращо мляко за тяло и свещта от същата колекция. Продукгтите на марката са произведени в Европа.


Хубавото на марката е, че всяка серия според аромата е в различен цвят опаковка, което смятам за улеснение. В notino, откъдето е и моя лосион, се предлагат 3 аромата - Flower time (розов), Gourmet Time (жълт) и Fruity Time (зелен). Марката предлага доста голямо разнообразие от продукти, които включват двата показани на снимката (лосион за тяло и свещ), течен сапун за ръце, душ гел, крем за тяло, крем за ръце, четка за масаж и гел за дезинфекциране на ръце. 




Опаковка: Доста симпатична и удобна, хигиенична - с помпичка. Разфасовката е от 250 мл. Усеща се някак кадифена, като матирана, само надписите и декорацията са гланцови. На гърба е изписан състава и всякаква друга информация, която може да искате да проверите. Опаковката изглежда семпла, но достатъчно луксозна, за да изглежда добре върху всяка дамска тоалетка.




Аромат: Определено силно флорален, както се и очаква. Не бих могла да определя точно на какво е, но си представете пролетно време, вие се разхождате сред алея от цветя - доста силен аромат, който се задържа за доста време и върху кожата. Лосионът съдържа масло от макадамия, лавандула, жасмин, както и още няколко интересни и цветни нотки. Истински коктейл от аромати. 



Повече за продукта: Специално предназначен за стягане на кожата, има лека и бързо разнасяща се по кожата консистенция, която следва да спомогне за подобряване на еластичността.

Свещта в момента не е налична, доколкото видях, но определено изглежда много симпатично и има абсолютно същия аромат, икономична е. Харесва ми, че е с капаче и че цвета съвпада с този на цялата серия.




В заключение: Доста приятна марка, на достъпна цена. Флоралните аромати не са точно моите, тъй като обикновено залагам на по-сладки или плодови такива, но ако вие обичате цветното ухание, то няма как тези продукти да не ви харесат. 

Follow me:
            

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •