неделя, 6 юни 2021 г.

L.O.V. | PERFECTitude - AURA Glow Highlighter

 Този хайлайтър на L.O.V. имам от доста време, но чак сега смогвам да напиша ревю за него. Смятам, че е продукт, който заслужава внимание и е крайно време да ви споделя впечатленията си, които успях да натрупам през изминалата година. 

Този хайлайтър на L.O.V. е от типа печени пудри, който впечатлява с красивия си дизайн и не само. Бранда е немски, доколкото съм запозната и продуктите се произвеждат в Европа. Сами виждате, че името е всъщност абревиатура, но звучи и се чете като "love". Интересна идея. Не съм сигурна абревиатурата на какво точно е същращение, но така или иначе продуктите им изглеждат добре и са на сравнително приемливи цени. L.O.V. PERFECTitude е подходящ за тези от вас, които искат по-дискретен блясък. 



Опаковка: Както и сами виждате - истинско бижу. Компактна, стабилна и с капаче с холограмен брокат. Удоволствие е да се гледа и притежава, признавам си. Дори самия продукт вътре да не беше хубав, не бих се разделила с него дори само заради опаковката хаха. Пудрата е 6 гр., което е по-скоро стандартно количество. Отвътре има огледало, което е хубаво. Самата пудра е релефна (с обла, изпъкнало форма), а самия хайлайтър е от типа печени пудри. 



Формула: Както казах, пудрата е печена, което я прави по-ронлива. Попринцип печените продукти могат да се използват и с мокра четка или апликатор. Аз лично не съм пробвала този вариант конкретно с този хайлайтър, но вероятно би се получило и блясъка ще е по-наситен. Хайлайтърът е слабо до средно пигментиран, позволява наслояване до желания интензитет. Също така трябва да добавя, че пудрата е парфюмирана. Не е прекалено силен аромат, но аз лично смятам, че е било напълно излишно. Не мога точно да определя на какво е, леко флорален, може би и малко като бебешка пудра. 



Цвят: Златист и много приятен, сами виждате, че има красив мраморен дизайн който има многоцветни ивици. При смесване разбира се не стои многоцветен, но отблизо се виждат разноцветни частици, включително и когато е върху кожата. Аз харесвам доста видими хайлайтри, този е по-деликатен, но когато се наслои хубаво е доста забележим. За по-интензивен цвят съм нанасяла и с пръсти. 




В заключение: Определено един красиво изглждащ и хубав продукт. Дали е незаменим? Не, не бих казала. Но ако харесвате по-деликатни озаряващи продукти, които освен това изглеждат страхотно и са колекционерски освен всичко останало, смятам, че Aura Glow ще ви допадне. Цената е малко над 20 лв., което също е доста приемливо. 
Follow me:
         

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •