четвъртък, 24 юни 2021 г.

Catrice | Skin Lovers Multi-Purpose Nourishing Balm (limited edition)

Catrice продължава да бъде една от любимите ми дрогерийни марки, които винаги съумяват да впечатлят с голямото си разнообразие от продукти, които в повечето случаи са доста качествени и приятни за използване. Това, което ми харесва при тях е, че често имат нови, лимитирани серии с много интересни и разнообразни продукти. Но пък минусът е именно, че сериите са лимитирани и бързо се изчерпват. Това е доста неприятно, особено ако има продукт, който сте харесали а се окаже, че е спрян от производство. След този дълъг увод е време да ви разкажа повече и за звездата на днешното ревю хаха а именно техния мутлифункционален балсам с кокосово масло от тяхната нова лимитирана серия. 

Опаковка: Не знам защо очаквах, че ще бъде стъклена, но всъщност е пластмасова и доста лека. Затваря се плътно. Балсамът от своя страна мислех, че ще бъде значително по-мек заради голямото количество кокосово масло в състава (цели 40 %), но той всъщност е доста твърд и се запазва такъв независимо от температурата в стаята. Опаковката е непретенциозна, семпла. 


Формула: Както казах, очаквах балсамък да е по-мек, а той всъщност визуално наподобява восък, както може да видите сами. Усещането върху устните също е такова. Сякаш остава на повърхността на устните, не попива в тях, което ме учуди. Принципно се води балсам за устни, който обаче може да бъде използван и върху тялото или лицето, в зависимост от това къде имате сухи участъци. Тоест, това е мултифункционален продукт. Смятам, че хидратира добре, но това, което не ми харесва е восъчното усещане което оставя. При нанасяне се разтапя върху кожата без проблем. 


Аромат: Това, което ме изненада приятно при продукта е именно ароматът. Много лек, леко плодов, леко кисел.. още от първото нанасяне върху устните се чудех откъде ми е познат.. докато не направих асоциация с бонбонките PEZ които ако сте деца на 90-те със сигурност знаете. Мирише по същия начин - леко кисело, леко сладникаво, свежо плодов, но същевременно лек и подти недоловим. 



Заключение: Интересен балсам, който ми харесва. Бих го препоръчала, ако искате нещо мултифункционално и хидратиращо. Аромата е много хубав, ефекта е задоволителен. 
Follow me:
         

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •