понеделник, 21 юни 2021 г.

NYX | #thisiseverything Lip oil - 04 Sheer Berry

 Определено имам love/hate мнение за продуктите на марката. Някои от тях наистина харесвам, други изобщо. Имам обаче доста нови продукти на бранда, които исках да пробвам и това ревю ще бъде именно за един от популярните им продукти за устни и именно олиото за устни. NYX предлагат олиото в 5 различни цвята, като реално повечето от тях са напълно безцветни, а този, който имам аз е единствения с малко повече цвят. 

Опаковка: Стандартна тубичка с мек апликатор. Залепен е холограмен стикер, който определено привлича вниманието. Апликатора е достатъчно голям за да обхване устните без да е необходимо да взимате повторно от олиото. NYX Professional Makeup #thisiseverything е продукт, който би бил удачен за любителите на естествено изглеждащ грим. 


Формула, цвят и аромат: Олиото има лек плодов (може би черешов) аромат, но не е нищо натрапчиво или нещо което се усеща след като нанесете. Формулата му е както се и очаква по-течна, тип олио, попива доста бързо. Цвета е приятен, тъмно розово/циклама, който обаче не е много равномерен и сякаш се наслоява в линийките на устните. Олиото само по себе си е хидратиращо и се усеща приятно. Това е продукт който е подходящ за тези от вас, които искат естествено изглеждащ нюанс, който най-вече хидратира и поддържа доброто състояние на устните. Това гланц за устни е леко, не лепне, не се разтича. 



Имайте предвид, че останалите цветове и особено тези, които са в синьо имат лек синеещ нюанс. Ако това не е желан ефект ви съветвам да изберете или цвят 05 Sheer Blush или 01 Sheer, които са почти безцветни. Ако пък търсите малко освежаване на естествения цвят на устните ви, Sheer Berry ще ви свърши работа. Прави устните да изглеждат сочни и добре поддържани. 

Заключение: Приятен продукт, който никак не е лош, но сякаш не успя и да ме впечатли толкова много. Използвам го вече от няколко седмици и ми харесва, но смятам, че има още какво да се желае откъм пигмент и равномерност на цвета. Усещането върху устните и приятно, нанасянето също. Просто преценете дали това олио е това, което търсите. За цената си е добър. 

Follow me:
         

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •