петък, 16 юли 2021 г.

Какво е в моя летен wishlist за 2021

 Определено има няколко интересни продукта през последните месеци, които привлякоха вниманието ми и смятам, че си заслужават. А пък и не е нужно да чакаме есенния черен петък когато вече си имаме и летен такъв с доста намаления.

1. La Roche-Posay Anthelios XL слънцезащитен стик - няма как да пропусна този страхотен продукт от La Roche Posay който преди време имах и много харесвах. Със сигурност искам да си го взема отново. 

2. Sigma Beauty Ambiance Eyeshadow Palette - eдна красива палитра сенки с много летни цветове - топли, слънчеви, бронзови и златисти. Не успях да се сдържа да не я взема дори преди черния петък и мога да потвърдя, че ако сте любители на топлите цветове, със сигурност няма да останете разочаровани. 

3. Makeup Revolution Reloaded в цвят Make an Impact - също още един продукт, който мога само да препоръчам. Този хайлайтър е идеален за лятото. Той е от онези златисто-розови нюанси, които пасват на всеки и са дуохромни, придават страхотен златист блясък и стоят много красиво. А цената му е изключително бюджетна. 

4. Cacharel Yes I Am Fabulous - този парфюм отдавна е в списъка ми с продукти, които искам да притежавам. Вече имам други два от серията Yes I am и смятам, че са идеални за лятото - леки, плодови, сладки и ненатрапчиви. 

5. Real Techniques Everyday Essentials - комплекта от черти за очи на марката са всичко, което би ви било необходимо за цялостен грим на очите. Смятам скоро да се сдобия и с него, защото съм много доволна от качеството на четките на бранда. 

6. Gabriella Salvete Tools - марката предлага комплект от празни шишенца за пътуване, което е нещо задължително през летния сезон, а цените са отлични. Хвърлила съм око на комплекта им с флакони за пътуване и смятам да се сдобия с него скоро. Имам и тяхната чантичка за пътуване, която също е много удобна и събира много неща. 

А вие смятате ли да се възползвате от намаленията, които предстоят и какво е във вашия летен списък с желани покупки?

Follow me:
         

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •