сряда, 28 юли 2021 г.

Notino | Spa - сива хавлиена лента за глава

 Отдавна заглеждам този тип аксесоари за коса защото са много удобни за измиване на лицето или просто в случаите, когато не искате косата да ви пречи. Аз се спрях на сивия цвят, като виждам, че вече е наличен в сайта и лилав нюанс. 

Лентата пристига в картонена кутийка, която е с отворена предна част. Виждате, че кутията е рециклируема, което е добра идея на Notino. Лентата е много мека и приятна на допир, затваря се посредством залепване. Може да се пере без проблем, доста широка и плътна е. 



Цвета е приятен и неутрален. Единствения недостатък според мен е, че диаметърът е сравнително малък и за моята глава тази лента е малка. Успявам да я залепя буквално на самия край, но не и повече. Съумявам да я използвам въпреки това, но ми се искаше да е една идея  по-дълга. За сметка на това обаче е толкова мека и приятна на допир. Аз нямам много аксесоари за коса но смятам, че подобен продукт е винаги от полза. 


Заключение: Един полезен аксесоар за коса, който със сигурност ще ви влече в употреба. Както казах, единствения недостатък е сравнително малкия размер, поне за моята глава. Но това е доста индивидуално. Може на вас да пасне перфектно. Изглежда добре направена и е много мека. 

Follow me:
         

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •