понеделник, 31 май 2021 г.

Smashbox | Be Legendary - Audition

 От много готини слушам основно похвали относно продуктите на Smashbox. Прецених, че е крайно време да пробвам някои от продуктите на марката. Един от първите продукти на които се спрях е именно червило от серията Be Legendary 


Опаковка: Изключително много ми напомня на гилзите на червилата на NARS, но тук не е магнитна. Всъщност, външния вид е доста семпъл и непретенциозен. Може би ми е искаше да е малко по-отличаващ се. Но пък флакона изглежда стабилно направен и капачето се затваря плътно. Получавате 3 гр. продукт, което е напълно стандартно. Smashbox Audition е сред най-купуваните цветове, което е и причината да се спра именно на този нюанс от предлаганите. 




Цвят: Сравнително светъл, кафяво-розов нюд, който е може би една идея по-светъл, отколкото исках. Подходящ е за почти всеки цвят на кожата, освен ако не сте много мургави. Това е може би идеалния неутрален нюд за по-светли дами - нито твърде кафяв, нито прекалено топъл и прасковен, нито искрещо розов. Балансиран, елегантен, семпъл. Скоро ще добавя и суоч върху устни за да добиете представа как изглежда. 




Формула: Кремообразна, хидратираща, има сатенен финиш, усеща се комфортно. Няма никакъв аромат, което за мен лично е бонус. Трайността е средна, стандартна. Това е наистина чудесна формула, която е комфортна и добре изглеждаща. 





Заключение: Приятно червило, подходяща за ежедневно ползване. Audition е идеалния нюд за светла кожа. Формулата е приятна, гилзата е семпла. Не е нещо, което не бихте да намерите и сред дрогерията, но пък не мога да кажа нищо негативно за продукта и смятам, че си заслужава.

Follow me:
         

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •