вторник, 11 май 2021 г.

MAC | Mini Lipglass - Nymphette

 Когато стане дума за MAC безспорно повечето хора се сещат именно за продуктите им за устни. А ако трябва да конкретизираме и да сведем до глосове за устни, то има един цвят, който е най-емблематичния и най-продавания. Разбира се, става дума за Nymphette който всъщност би следвало да е комбинацията от неща, които харесвам най-много и именно - розов нюанс със златист шимър. Какви са впечатленията ми от продукта вижде по-надолу. 

Опаковка: Мини глоса се оказа наистина..мини хаха, даже една идея по-малък на външен вид, отколкото очаквах. Грамажът би следвало да е 2.4 гр., като пълноразмерната разфасовка е малко над 3 гр. Нанася се посредством апликатор, който е напълно стандартен. Напълно прозрачна опаковка, която ви позволява да видите докъде е използван. Нищо впечатляващо във външния вид. Но тук важен е самия продукт, а останалото е второстепенно. MAC mini lipgloss e идеален за носене в чанта или на път. 



Формула и цвят: Бих казала също стандартен, не е от най-лепкавите, не е и от тези които се разтичат. Придава огледален блясък, но по-скоро изглежда естествено. Аз лично не виждам розовата основа, тъй като нанесен стои прозрачен. Забелязва се единствено златистия блясък, който е красив, особено на слънчева или изкуствена светлина. На дневна е почти незабележим и по-скоро той е този, който придава този стъклен ефект. Сякаш очаквах да има по "wow" ефект, а всъщност е доста дискретен и ежедневен. Няма специфичен аромат, което е плюс. Красиво изглеждащ продукт е, но не успя и някак да ме впечатли. Когато стане дума за гланцове за устни, повечето хора държат да не е твърде лепкав, но пък аз съм забелязала, че колкото по-лепкав е, толкова е по-траен. Mac Nymphette е нещо по средата и има по-скоро идеалната консистенция и формула за глос. 




Заключение: Глос, който определено изглежда красиво, придава фин, елегантен блясък, който остава дискретен, а не натрапчив. Не е нещо, което ме изненада, но смятам, че е хубав продукт и не мога да кажа нищо лошо. Сами виждате, че върху устни сстои нежно и красиво. Брокатчетата не са прекалено едри. Трайността е стандратна. Зависи основно вие какво търсите в един продукт от този тип. 
Follow me:
         

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •