неделя, 18 април 2021 г.

Mustela | Stelatopia - Emollient Cream (бебешки крем със слънчогледово масло, без аромат) 200 ml.

 Ако следите блога ми от началото вече знаете, че много харесвам бебешкия балсам/крем на Sensibel. По чиста случайност се сдобих и с бебешкия крем на Mustela от тяхната серия Stelatopia който всъщност представлява по-гъст крем за тяло за чувствителна кожа, специализиран в бебешката серия, но разбира се може да се използва от всеки, който има нужда от подобен продукт.

Опаковка: Кремът е в разфасовка от 200 мл., което си е наистина огромно количество. Пристига в стандартна картонена кутия, като самия продукт вътре също беше запечатан. На опаковката може да видите всички необходими детайли - предназначение, как се използва, колко често да се използва и т.н., както и съставът. Този гъст балсам се води неароматизиран.



Формула: Макар първоначално да изглежда като доста гъст крем за тяло, от типа на балсамите, се разнася лесно по кожата и сякаш се разтапя върху нея, както например е кокосовото масло. Оставя мазен филм, който придава лека озареност на кожата и я оставя доста мека и хидратирана. Аз лично съм го пробвала и върху лице. Макар да се води неароматизиран, има аромат - не е парфюмиран, разбира се, но има аромат, който е по-скоро на съставките и маслата в него. Подходящ е да се използва за суха, белеща се кожа, включително и бебешка. Общо взето е мултифункционален и подходящ и за най-деликатните и чувствителни кожи. 


Заключение: Приятен крем, който наистина е мултифункционален - може да нанасяте след слънце, по предназначение (тоест за деликатната детска и бебешка кожа) и върху всякакви сухи участъци, които имате нужда да третирате. Разфасовката е наистина огромна и би ви стигнала за дълго време. Аромата е малкъ тежък и химически по мое мнение, но поне не е парфюмиран допълнително. Състава изглежда добре. 

Follow me:
         

* Продуктът е предоставен от PR, но публикацията не е спонсорирана.
Мнението ми е базирано само на личните ми впечатления от продукта.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •