понеделник, 26 април 2021 г.

Catrice | Rose Quartz Facial Gua Sha

От доста време заглеждам масажори за лице от този тип, но честно казано не ми се инвестираше в нещо подобно, предвид това, че е по-скоро приятна глезотийка. Преди време видях, че от Catrice предлагат доста по-бюджетна алтернатива от повечето на пазара и реших да го пробвам. Дали обаче останах доволна може да разберете по-надолу.

Rose quarts gua sha e всъщност масажор за лице, който следва да е от естествен полускъпоценен камък, който да спомогне за засилване на кръвообращението, по-бързото попиване на кремове и серуми, както и разбира се намаляване на мимическите линии. Но за да забележите какъвто и да е ефект трябва постоянство, както с всичко друго. Не очаквайте чудеса обаче, защото все пак тук най-важен е именно масажът, а не толкова средството, което използвате за целта. Идеята на Gua sha е чрез специфичната си форма да пасне на различни части на лицето, като по този начин с движенията, които извършвате, кожата се загрява и кръвообращението се усилва. Това има благоприятно въздействие върху състоянието на кожата. 


Конкретно масажорът на Catice е стандратен. Не съм убедена дали е истински или синтетичен розов кварц, имам известни съмнение и то най-вече заради това, че пристигна с едно отчупено парченце, което е смятам, че би се случило при истински розов кварц. Това остави лека нотка на разочарование у мен, но може би просто аз съм изтеглила късата клечка. 



Масажорът пристига с велурена торбичка за съхранение, което е чудесен бонус. Приятен е за използване и определено ми харесва повече от ролерите за лице. 

Тук по-скоро трябва да прецените дали си заслужава за вас да инвестирате в нещо подобно и дали не е по-желателно да вземете нещо с по-висок клас. Но ако просто искате да пробвате дали подобен масажор би ви харесал, то бюджетните алтернативи, пък било то и от синтетичен кварц си заслужават. Особено ако е нещо, което не използвате ежедневно. 

Follow me:
         

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •