петък, 16 април 2021 г.

MAC | Flashing Ice Extra Dimension Skinfinish Trio - Light

 Първо ще започна с това, че това име е страшно дълго и трудно за запомняне хаха но пък продукта вътре определено заслужава да бъде запомнен. Палитрата с хайлайтър пудри e от тазгодишната коледна колекция на MAC и всъщност беше най-интересния за мен продукт от цялата колекция и този, който си заслжава най-много. Ако търсите палитра която да съчетава всички необходими нюанси на озарител в едно, тази е идеалната алтернатива. 

Опаковка: Палитрата пристига в доста интересна сребриста кутийка, която определено привлича  вниманието с блясъка си. Въпреки, че е брокатена, брокати не изпадат от нея. Същото важи и за самата опаковка на палитрата, която е магнитна, с кадифено/велурено покритие и не е най-лесната за почистване, но пък изглежда симпатично. Лично аз предпочитам друг тип опаковки, но се вижда, че е качествено направена и стабилна. Това, което не ми хареса е силния пластмасов аромат, който се разнесе от нея веднага след отваряне. Почти убедена съм, че не идваше от самите хайлайтри, а от пластмасата използвана за направата и. Това е и единствения минус, който откривам. Общият грамаж на пудрите е 9 гр. 



Формула: И трите пудри са много блестящи, като имат множество фини частици които придават този силен, озаряващ ефект и метален финиш, но нито една от тях няма брокат, за щастие. Не знам защо производителите масово използват брокат в подобни продукти, особено в техните празнични колекции, но за щастие тук случая не е такъв. И трите пудри са много фини, много силно пигментирани и имат добра трайност. Могат да бъдат използвани поотделно или съчетавани една с друга. Вариациите които може да използвате са доста и всяка от тях стои красиво. Принта върху пудрите е много красив и би следвало да е на фоерверки, тъй като цялата тема на колекцията е такава. 



Цветове: Тази палитра съчетава трите цвята, които бихте искали да имате под формата на хайлайтър. Светъл, сребристо-бял нюанс, идеален за много светла кожа или изсветляване на наличните ви хайлайтри; златист, който е и най-харесвания и използван нюанс сред озарителите попринцип и предпочитан от мен, като този тук е с изключително добра пигментация и метален финиш и на последно място, но не и по красота - розов, който всъщност има разноцветни частици, когато го погледнете отблизо и е по-скоро съчетание между златисто и прасковено. Прекрасни цветове, които се съчутават идеално един с друг. 



А тук може да видите и как изглежда нанесен най-големия, златист нюанс самостоятелно, без база и основа. Виждате сами, колко красив и впечатляващ е резултата.

Заключение: Наистина перфектната палитра, според мен. Красиви и универсални цветове, идеална и за подарък, предвид външния и вид. Качеството на пудрите е отлично, мога единствено да препоръчам. 

Follow me:
         

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •