сряда, 26 август 2020 г.

XX Revolution | XXpress Eyeshadow Palette - XXposed

XX Revolution е най-новото попълнение в асортимента на Makeup Revolution. Тя включва доста богат асортимент от продукти, сред които са доста палитри сенки за очи - малки и големи, глосове, фон дьо тени, кремообразни палитри с ружове, единични хайлайтъри, моливи за вежди и т.н. Аз вече имам два продукта от тяхна тази серия, като сега ще ви споделя впечатленията си от една от техните мини палитри сенки за очи в цвят Xxposed.


Опаковкта: Тя е нещото, по което всички въздишат, така да се каже. За разлика от повечето, аз лично не я намирам за нещо специално. Да, изглежда добре, но не е фактора, заради който бих взела тази палитра. Реално представлява сравнително компактна, пластмасова кутийка, която е с графитен цвят и която има огледалце и удобно разпределени рефили. Грамажът на сенките е около 4.5 гр. общо за четирите цвята.




Цветове и формула: Палитрата включва два матови цвята, един сатенен и един пресован брокат, който има и особена формула. Той е нещо между кремообразни сенки с метален финиш и брокат. Много мек цвят, много наситен, желателно е да се използва с някаква база отдолу. Другите цветове са два кафяви матови, които стоят общо взето сходно върху клепача и при мен специално, макара да са в кафявата гама, нанесени изглеждат с розов подтон. Сатенения нюанс е подходящ за хайлайт във вътрешния ъгъл на окото, но може би беше хубаво да е малко по-светъл. Цветовете общо взето са топли, какаови нюанси, които върху кожата стоят по-розово. Златистя е най-интересния от тях, но реално рядко използвам, именно заради различната му формула. Палитрата е подходяща както за ежедневен грим, така и за такъв за по-специален повод. Тъй като обаче нюансите са доста сходни, по всяка вероятност ще се наложи да използвате и други цветове за цялостен грим. Ако пък искате нещо семпло, то политрата ще ви хареса. 




Цветовете са доста наситени, много меки и приятни за работа, дори и без база цетовете имат добра покривност, лесно се преливат и т.н. Макар цената за този тип малка палитра да е сравнително висока, смятам, че качеството я оправдава. Дали е нещо незаменимо? Не, разбира се, но е с по-добро качество от по-ниския клас серии на Revolution.




Ще покажа и суочове без никаква база и без да са наслоявани. Както казах, имайте в предвид, че нюансите изглеждат значително по-розови върху клепача, не толкова кафяви и неутрални. 



Заключение: Доста добра палитра, бих казала. За любителите на топлите цветове сенки за очи ще е идеална. Качеството е наистина добро, външния вид привлича вниманието. Смятам, че този по-висок клас на Revolution е с по-хубаво качество от останалите им продукти. Revolution Pro също е доста успешна серия, чиито продукти са по-бюджетни от тези на XX Revolution. Единствено ми се искаше двата матови цвята да са малко по-различни един от друг.

Follow me:
         

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •