вторник, 1 октомври 2019 г.

Maybelline | Hydra Extreme - 721 Pinky Beige

Една серия на Maybelline която сякаш остава леко недооценена и незабелязана, а смятам, че определено има нужда от внимание. Причините са доста, но повече за това червило на Maybelline - Hydra Extreme може да научите по-надолу. 


Защо харесвам тази серия? Защото е бюджетка, предлага хубави нюанси, формулата ми харесва и освен това, няма тежък аромат.



Опаковка: Семпла, червена гилза, която е непретенциозна, но все пак изглежда прилично. Нямам забележки за външния вид.



Цвят: Труден за описване, но нека опитам. Розово-кафяв, с лилав подтон. Идеално за есента или зимата. Въпреки, че се придържа към нюд гамата е достатъчно тъмно, за да бъде подходящо за всякакъв повод, за през деня или вечерта. Някак по-нестандартен цвят, който смятам, че би изглеждал добре на всеки.



Формула: Финиша на червилото е сатенен, формулата е чудесна, придава плътен цвят. Не е твърде кремообразна, нито е матова. Идеално балансирана. Не изсушава устните и както казах, няма аромат. Може би едва доловим ванилов или някакъв по-сладък, приятен. 



Заключение: Дали препоръчвам това червило - да! Със сигурност. Цвета е страхотен, формулата също, цената е повече от добра.

Follow me:
            

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •