сряда, 2 октомври 2019 г.

Bielenda | Juicy Jelly Melon & Aloe Vera

Bielenda е полска марка, която предлага богата гама от продукти за грижа за кожата. Отдавна бях в търсене на маска ца лице, която да има гел текстура и апетитен вид. Когато видях, че Juicy Jelly Melon & Aloe Vera е точно такава, реших да я пробвам. Все пак, кой би устоял на това динено изкушение. Повече за тази вкусно-изглеждаща хидратираща маска за лице, може да видите надолу. 


Има няколко различни разновидности маски на марката, като тази е хидратираща и включва съставки като алое, които както знаем, са изключително благотворни именно с цел хидратация.





Опаковка: Стъклено бурканче с грамаж 50 гр. Пристига в тази очарователна картонена кутийка, която е изпъстрена с дини. Дори вътре, в самата опаковка, илюстрациите на дини продължават. Вижда се, че е помислено върху дизайна. Харесвам, когато бялата козметика и продуктите за грижа за кожата са в стъклени опаковки. 




Аромат: Би следвало да е динен. Определено напомня на диня, сладък и плодов е. Много апетитен, придава завършен вид на тази динена концепция в бурканче.




Формула: Както е видно и от снимките, гел текстура, която не се разтича. "Динените" семки всъщност доколкото си спомням са семчици от киви, чиято функция смятам, че е чисто естетическа, или може би леко ексфолираща, в зависимост от това как премахвате маската. Усеща се приятно върху кожата, подхранва я. Смятам, че тази маска е една приятна глезотийка за дехидратирана и суха кожа. 



Заключение: Цялата тази динена концепция е изключително привлекателна. Разбира се, не изключвам и предимствата за кожата, но ако сте почитатели на летните аромати, тази маска със сигурност ще ви хареса. Цената е бюджетна, използването също е удоволствие. Препоръчвам.

Follow me:
            

1 коментар:

  1. Ехе,за 1-ви път срещам някой да говори за тази марка! Имат много голямо разнообразие от продукти за каквото и да се сети човек. Аз лично бях много доволна и приятно изненадана от един матов хидратиращ крем Biotech 7D youthful glow ,но не съм го срещала скоро.

    ОтговорИзтриване

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •