понеделник, 9 септември 2019 г.

Vichy | Ideal Soleil Ultra Light and Fresh SPF 50

Днешното ревю ще е на едно мини (реално е в пълен размер, който обаче е в малка разфасовка). Това е слънцезащитния лек крем на Vichy от тяхната слънцепредпазна серия. Той е джобен размер, който освен практичен за носене, ще осигури и нужната защита.Както вече виждате от снимката, обект на ревюто ще е именно  Ideal Soleil Ultra Light SPF50.


Кремчето е подходяща за лице и за тяло, според описанието. Аз лично при този размер бих използвала за лице. Размерът му наистина е малък, външно. Грамажът е 30 мл., което е по-малко от стандартните 50 мл. Но както казах, това е джобен разбер, подходящ за носене на път.


Опаковката му е удобна и функционална, затваря се плътно. В традиционния оранжев цвят, за продуктите от серията на Vichy. Кремът е лек, попива бързо, не омазнява. 



Ароматизиран е, доста силно. Ароматът е приятен, леко сладникав, може би малко цветен. Определено ми харесва сам по себе си, но разбира се, аз лично бих предпочела да беше неароматизиран. Повечето продукти на Vichy обаче имат парфюмен аромат. 



Заключение: Ако търсите нещо компактно, което винаги да имате под ръка, без да заема излишно място и все пак да ви осигурява нужната защита, смятам, че този слънцезащитен крем ще ви свърши добра работа. Цената също е доста премлива. 

Follow me:
            

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •