сряда, 4 септември 2019 г.

I Heart Revolution | Fortune Seeker Glitter Palette

Здравейте! Днешното ревю е за продукта, който определено е доста вълнуващ. Вече ви е ясно, че харесвам продуктите на марката. Нямаше как да подмина една от най-красиво изглеждащите палитри през тази година. Това е I Heart Revolution - Fortune seeker


Все още бихте могли да се сдобиете с палитрата, тъй като доколкотох знам е лимитирана, но не е изчерпана. Моята е от сайта на "маски за коса". Тази палитра се предлага в още два цвята, които са съответно розова, като брокатът в капачето е със сърца, а цветовете вътре са преобладаващо розови, както и синьо-зелена, съответно със зелени и сини сенки и доколкото си спомням зелен, триъгълен брокат в капакът. Много ефектна за подарък. 




Опаковка: Страхотна!!! Една от най-сполучливите и оригинални опаковки на козметика, които съм виждала. Не просто ефектна, а направо "mesmerizing" по мое мнение. Няма как да не помните онези кристални топки, които когато разклатите, вътре всичко започва да "оживява". E, тази палитра има същия принцип, що се отнася до дизайна. При разклащане и навеждане в определена посока, целия този холографен, звезден блясък започва да се движи и да блести още по-примамливо. Разбира се, няма как да не спомена, че тази палитра е двойник на доста популярната Ciaté - Glitter Storm. Определено бих пробвала и оригинала, но за момента няма как да се случи.





Цветове: Палитрата има сравнително добър подбор от цветове, като смятам е достатъчна за цялостен грим, тъй като включва както светъл цвят за озаряване, така и черен. Харесва ми, че рефилите са квадратни и доста големи. Това, което ми направи впечатление е, че дори кафявите нюанси, нанесени върху клепача всъщност лилавеят доста. На суочове това не може да се види, но когато използвах тази палитра за грима си и исках да затопля с по-неутралните тонове, те внъщност изглеждаха с лилав подтон. Това не е минус, разбира се, след като така или иначе, вие харесвате лилавото, ако се избрали именно тази палитра. Палитрата има 4 матови и 5 перлени нюанса, като по мое мнение, матовите са по-добрите. Перлените също разбира се не са никак лоши, но е по-лесно да нанасяте с пръсти. Цветът в средата, който привлича вниманието най-много и е комбинация от лилаво и златисто (любимата ми комбинация), е с по-едри частици и някак по-сух. Смятам, че щеше да е страхотно да присъства и един изцяло златист топър, който да се връзва идеално с останалите нюанси. Единствения цвят, който някак не ми стои на място е червеният перлен нюанс.





Формула: Както вече споменах, сенките са добре пигментирани. Матовите са отлични. Перлените са малко по-особени за работа, но това важи за всички перлени сенки на марката, които имат някак по-мазна текстура и е възможно да образуват филм, който да трябва да отстраните, за да достигнете до пигмента. Това не ми се е случило конкретно с тези сенки, но така или иначе не е голям проблем. Има достатъчно голям избор от цветове, за цялостен грим в розово-лилавата гама. Матовите цветове не са много прашливи, преливат се лесно. Трайността е средна. Аз почти винаги използвам база, но разбира се малко избледняват след известно време. По-трайни са обаче от други сенки на други марки, които имам.





И остана да ви покажа и суочове, като разбира се, са без каквато и да било база отдолу. 





Заключение: Несъмнено една от най-красивите палитри, що се отнася до опаковка. Ако лилавото е вашият цвят, що се отнася до грима, ви я препоръчвам. Харесва ми това, че е подходяща за цялостен грим. Добър подбор от цветове (с малки забележки), добра пигментация. Идеална за подарък или за колекционери, като мен. Препоръчвам!

Follow me:
            

* Продуктът е предоставен от PR, но публикацията не е спонсорирана.
Мнението ми е басирано само на личните ми впечатления от продукта.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •