четвъртък, 7 октомври 2021 г.

Garnier | Intensive 7 Days hand cream

През зимата най-уязвима е именно чувствителната кожа, която се усеща много по-суха от обикновено, а чувството на дискомфорт е много неприятно. Затова е важно да имаме крем за ръце който да осигурява нужната хидратация.

Тема на днешното ревю ще е един крем, който открих съвсем случайно. Garnier е достъпна и изпитана във времето марка, която не отстъпва по качество на по-скъпи такива. А конкретно това кремче предлага всичко, което търся.

Опаковка: Разфасовката е от 100 мл., което е дори повече отколкото повечето кремове за ръце съдържат. Дизайна е семпъл, в характерния ментово-зелен цвят. 

Формула и аромат: Този крем е неароматизиран, което е наистина страхотно. Попива много бързо, формулата е лека, приятна, немазна. По обещание от производителя, оставя ръцете хидратирани дори когато измиете ръцете си. Ако като мен не харесвате онова лепнещо, мазно усещане след използването на крем, този ще ви хареса. Разбира се, ако имате изключително сухи ръце, вероятно ще ви трябва по-дълбоко хидратираща грижа. 

Garnier Intensive 7 Days осигурява нужната хидратация и комфорт на ръцете ми, като освен това е и много приятен за използване, заради бързото му попиване. Препоръчвам ви тази грижа за ръцете за всеки сезон. 

Follow me:
         

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •