понеделник, 18 октомври 2021 г.

Uriage | Tolederm Control Fresh Soothing Eyecare

 Грижата за околоочната област е нещо доста индивидуално. Лично аз предпочитам продукт, който попива по-бързо, не люти, няма аромат и има опаковка, която позволява хигиеничното му използване. Точно такъв се оказа и Uriage и кремът за очи от серията Tolederm. А сега ще ви разкажа и повече за него.

Признавам,  че Uriage е марка която често подминавам, просто защото не съм запозната много с техните продукти. Но като медицинска марка, също доказала се във времето вярвам, че продуктите им са качествени. Uriage Toléderm Soothing Eyecare е продукт, подходящ за всяка възраст и всеки тип кожа, дори най-чувствителната.


Опаковка: Много практична, с помпичка, което запазва хигиеничността на продукта. Количеството е стандартните 15 мл. Икономичен при използване. Няма аромат. 


Формула: Лека, бързо абсорбираща се от кожата. Бих казала, че е подходящ за тези от вас, които търсят базово хиратиране, а не специализирана грижа. Хубавото е, че е много деликатен към кожата, не люти на очите, не утежнява околоочната област, подходящ е и като основа през нанасяне на коректор. Подобрява цялостния вид на кожата, без да таргетира опрелен проблем. 


Ако и вие като мен сте подминавали Uriage често, съветвам ви да обърнете внимание на този крем, който наистина е една добра грижа за околоочната област, подходяща за всяка кожа, особено чувствителна. Подобрява вида на деликатната кожа в тази област и не дразни очите по никакъв начин. 

Follow me:
         

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •