четвъртък, 28 октомври 2021 г.

Essence | Hydrating Nude - 303 Delicate

Essence е марка, която много харесвам. Продуктите им са много разнообразни, достъпни, а немското качество. Сравнително наскоро пуснаха ново червило, което следва да съчетава качествата на червило с цвят и хидратацията на балсам за устни и това е напълно вярно. Повече за продукта вижте по-надолу. 

Опаковка: Много симпатична гилза, като цвета на капачката съвпада с цвета на продукта, поне до известна степен. Златните надписи и акценти придават една елегантност на външния вид. Грамажът е стандартен - 3,5 гр. Червилото се предлага в три нюанса, като аз се спрях на номер 303 който е най-яркия и свеж цвят от предлаганите. 


Цвят: Интересен цвят, който е нещо като по-ярък "my lips but better" нюд. Прасковено, бежово, керемидено - всичко това, съчетано в едно, което да създаде перфектния цвят за деликатен, ежедневен грим. Цвета придава свежест на лицето, без да е натрапчив. Аз много харесвам такива червила, които само подчертават естествената сочност на устните. 


Формула: Определено това е по-скоро балсам с цвят, отколкото червило. Покривността е от средна до слаба, като формулата е доста мазна, хидратираща, но нетрайна. Типично за цветните балсами, този има всички такива характеристики - оставя устните много меки, те изглеждат по-плътни, заради глос финиша. Няма брокатени частици. Аромата е почти незабележим. Всъщност е един наистина приятен за използване продукт. Essence Hydrating Nude е перфектен за тези от вас, които не харесват матовите и плътни червила. 

Заключение: При тази цена и качеството на продукта, няма как да сбъркате. Цвета е универсален, формулата е много хидратираща и обогатена с масла, опаковката е хубава и стабилна. Мога единствено да препоръчам! 

Follow me:
         

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •