петък, 5 ноември 2021 г.

Моят козметичен WishList за черен петък 2021

 По традиция, винаги правя списък с желания за тазгодишния черен петък и тази година няма да е изключение. Ще ви покажа кои са продуктите, които привлякоха вниманието ми в последно време. 


Предложенията ми за подаръци и покупки са насочени основно към женската аудитория. Смятам, че продукт, който винаги е в състояние да зарадва всяка дама, която обича да използва грим, това е една качествена палитра сенки за очи. От няколко месеца в сайта може да бъде открита и палитрата на Anastasia Beverly Hills за която съм чувала предимно хубави отзиви. 

Наскоро забелязах и тези продукти в изключително оригинални и нестандартни опаковки. Течно червило в този симпатичен дизайн на марката "It's skin", лимитиран хайлайтър на Artdecо, както и абсолютната класика при козметиката - мицеларната вода на Bioderma. 

Друго интересно нещо е лимитирания хайлайтър на Catrice, състоящ се от 4 цвята, като едното е всъщност бронзираща пудра в нежен нюанс. Ако пък искате да подарите на себе си или ваш скъп човек парфюм, то моето предложение е за вкусно-ухаещия "Yes I am" на Cacharel, който сега се предлага в изходен сет.
Ако пък харесвате и използвате основно бяла козметика, то този комплект на Clinique е страхотно предложение. Той включва травъл размер спирала, гел-крем за очи, както и пълноразмерен крем за лице, идеален за зимните месеци. Продуктите на марката са неароматизирани и подходящи за всеки. 

Друга идея за подарък е тази разкошна палитра на Sigma, която всъщност аз вече притежавам. За любителите на топлите нюанси е едно страхотно предложение. Това е един качествен продукт, който няма как да не ви зарадва. 

Ако обичате да залагате на по-смелите цветове, то тогава тази лилава прелест на Urban Decay със сигурност е вашата палитра. Включва както ежедневни сенки, така и по-смели, лилави нюанси. Опаковката също е разкошна и колекционерска. 

Това са моите предложение за този черен петък, а защо не и за коледни подаръци за вас или ваш близък човек. Смятам, че цените на тези продукти са сравнително бюджетни сспрямо качеството и особено с предстоящите намаление, те биха били дори още по-изгодни. Тези ппедложения са подходящи и за коледни подаръци за жени а също така винаги може да зарадвате и себе си. 

Follow me:
         

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •