събота, 20 ноември 2021 г.

Garnier | Fructis Watermelon Hair Food / Hair Mask

 Тези ароматни маски на Garnier бяха изключително популярни преди известно време, но аз чак сега реших да пробвам една от тях, тъй като признавам, рядко използвам маски за коса. Маската, на която се спрях е тази с диня и сега ще ви споделя впечатленията си от нея.


Маската е огромна, цели 390 мл. Кутията е стандартна, като ми направи впечатление, че няма предпазно фолио. Смятам, че за подобен продукт е задължително да има такова, но уви. Първото нещо, което забелязвате е, че маската е предназначена за коса без обем. Не знам как точно маска за коса може да придаде обем чисто физически, но това е обещанието от производителя. 


Доста от съставките са с естествен произход, което също е бонус. Аромата на маската е на синтетична диня, която леко напомня и пъпеш - общо взето лятна, тропическа. Аромата обаче е много силен и се усеща дълго, след като съм изплакнала косата си (вкл. и с шампоан след това). Може би леко са прекалили с ароматизирането, но пък ухае вкусно и лятно. Garnier Fructis Watermelon Hair Food беше каквото очаквах и за летните и пролетни месеци би била дори още по-подходяща. 


След използване, косата ми се усеща мека, гладка и хидратирана. Относно по-голям обем не бих казала, че непременно забелязах ефект, но смятам, че подобен тип маска цели най-вече да подхрани косата и да я направи по-гладка и копринена и в това отношение се справя добре. 

Бих казала, че продукта ми хареса. Единстевните минуси са липсата на предпазно фолио и разбира се, твърде силния аромат. Но за някои това би могло да бъде и плюс, защото ароматизира косата и банята ви трайно. Ако си търсите бюджетна маска за коса, тази е чудесно предложение. 

Follow me:
         

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •