петък, 26 ноември 2021 г.

NYX | Glitter Goals - Glitter Primer eyeshadow base

 От много време заглеждам базата за сенки/брокат на NYX Professional Makeup и все не се решавах, защото рядко използвам брокат, а все пак базата е предназначена основно затова. Исках обаче да я тествам не само с брокат и пигменти, но и с обиквовени, перлени сенки. И така, сдобих се с нея преди известно време и сега мога да ви споделя впечатленията си от нея. 


Опаковка: Впечатлеващ холограмен ефект както на опаковката, така и на кутийката. Определено привлича вниманието. Количеството е 10 мл. но предвид колко е икономично, би ви стигнало за дълго време. 



Формула: Прилича на мус, който не е твърде лепкав, няма аромат. Нанася се лесно, безцветна е. Това е основа за сенки която не би прикрила недостатъци, но пък като бонус не би изменила и цвета на вече нанесените сенки. 



Моите впечатления: Тествах базата както с брокат, така и с перлени сенки и трябва да кажа, че определено с брокат се справя по-добре. Сякаш обаче очаквах повече. Да, задържа броката на мястото му в голяма степен, но частиците не прилепват така лесно, както очаквах. Относно с перлените сенки, не виждам голяма разлика от използването му. Но все пак тази база не е и предназначена за това. С пигменти и брокати се справя най-успешно. По-надолу съм добавила снимки, за да добиете представа. 



Ето тук може да видите как изглежда нанасен броката с базата, както и самостоятелно. Разлика има, определено, но някак не е толкова впечатляваща, колкото очаквах. Предстои да тествам продукта и с различни брокати и сенки, може би ще остана по-впечатлена. 


В заключение: Добра база, която спомага за по-лесното използване на брокати и пигменти, но сякаш очаквах повече. Опаковката е много удобна и привлича вниманието, несъмнено. Бих я препоръчала, ако търсите специализиран продукт за брокат и шимър от всякакъв вид. Но ако търсите база, която да подсили цвета на обикновени перлени сенки, може би е по-добре да се насочите към нещо друго. Винаги може да издебнете по-изгодна цена на базата покрай black friday офертите. 

Follow me:
         

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •