вторник, 28 септември 2021 г.

Essence | Shine Last & Go! - 08 Matchmaker

 В тази ера на гел лаковете, вече все по-малко хора инвестират в стадиционните такива. Аз лично винаги залагам на бюджетен вариант, който да има разнообразни цветове и да е на напълно приемлива цена. Точно такъв е и Essence Shine Last & Go!

Опаковката е стандартна, закръглена по форма, удобна за съхранение и лесно разпознаваема. Еssence са една от наистина добрите дрогерийни марки, чиито цени не са високи, а качеството на продуктите им понякога надминава много по-скъпи марки. Аз се спрях на универсалния цвят 08 Matchmaker който е в красив цвят пепел от роза и пасва на всеки тен и повод. 



Лака е с гел блясък, цвета е плътен и наситен, пастелен, няма никакви блестящи частици. Покрива плътно и на един слой, но за предпочитане е да се нанасят по два. Съхненето е стандартно, трайността също. Четката не е от най-тънките, нито от най-дебелите, пасва добре но ноктите. Ако търсите лакове за нокти които са в отлично съотношение цена спрямо качество, то този продукт е именно за вас. 



На тези снимки виждате лака нанесен на един слой. Цветът е пепеливо розово, по-скоро към нюд категорията. Мога единствено да го препоръчам. 

Follow me:
         

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •