вторник, 21 септември 2021 г.

Viktor & Rolf | Bonbon Couture

 Ако обичате света на козметиката и ароматите, то няма как да не сте чували за така известната серия на Victor & Rolf Bonbon и по-конкретно аромата Couture, който е малко по-наситена и интензивна версия на оригинала. Ако харесвате гурме ароматите, то това ревю е точно за вас!

Опаковка: Как е възможно човек да има някакви забележки относно въноншия вид на това бижу? Невъзможно! Този красив флакон във форма на панделка/бонбон е наистина едно чудесно колекционерско попълнение, а освен това се усеща много стабилно. Кутийката, в която пристига аромата е също много красива, особено за любителите на розовото. Здрава, стабилна, с типичния топъл печат на кутията и на самия парфюмен флакон, заедно с инициалите на марката. Капачето на парфюма се затваря много плъсто, в ръката флакона се усеща много приятно и удобно. Моята разфасовка е от 30 мл. Цвета при Victor & Rolf Couture e по-тъмен и непрозрачен от стандартния ФBonbon и има перлен финиш. Течността вътре също е по-жълта и тъмна. 




За аромата и трайността: Това е изцяло гурме парфюм, с лек цветен привкус. Аз лично усещам предимно мириса на изгоряла захар (буквално, на тъмен, плътен карамел), като цветните и плодови нотки лично на моята кожа почти не се усещат. Парфюма не е комплексен, семпъл е и със средна трайност. Усеща се онзи карамелен, захаросат финиш, но някак не ми дава всичко, от което имам нужда. Очаквах да е още по-вкусно ухаещ, още по-траен, по-лексозен и компексен. Парфюма е хубав, момичешки, но очаквах повече. А сега ето още нещо за ароматните нотки в него:

- Ароматна пирамида -

Връхни нотки - 

Праскова, нероли, мандарина

- Сърцевина -

Карамел, цвят на портокал, жасмин

- Базистни нотки - 

Ванилия, пачули, табако, сандалово дърво





Този аромат е подходях за есента и зимата, когато се разгръща още по-добре и е много топъл, кадифен, захаросано-сладък. Бих казала, че основната възрастова категория би била до 30, но разбира се това зависи от вашите предпочитания. Семпъл, не особено комплексен, но пък колекционерски изглеждащ. Трайността при мен беше около 5 часа, като интензитета постепенно отслабва.



Този дамски парфюм е напълно оригинален. От вътрешната страна на кутията има уникален код, който може да въведете в официалния сайт на марката и така трупате бонус точки. Аз го въведох и излезе кога е произведен. Аромата и особено външния му вид е идеален ако ви е нужен за подарък. 

Follow me:
         

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •