събота, 4 септември 2021 г.

FlosLek | Eye Care - гел за очи

 Когато стане дума за крижа зaа кожата, първото нещо, което трябва да се има предвид е околоочната козметика, която да си призная, аз лично почти не използвах. Търсих нещо, което да отговаря на нуждите на моя тип кожа и което е на приемлива цена и така открих един интересен продукт на полската козметична компания FlosLek и техния гел за очи, подходящ за суха кожа или такава с първи признаци на стареене. 

Опаковка: Пластмасова, с цели 30 мл. продукт. Количеството е такова, защото гела може да бъде използван и за кожата около устните. Опаковката е с помпичка, много удобна и сравнително лека, изглежда семпло и практично. 



Формула: Витамин А и Е затворен в капсули, които обаче при използването на продукт не се виждат. Те явно се разтварят още при изпомпването. Гела оставя леко лепнещо усещане за сравнително кратко, но попива добре в кожата. Няма никакъв аромат, което много ми харесва. Не дразни очите по никакъв начин, не люти. Идеален и като основа за грим. Ако имате торбички под очите би успокоил тази чувтвителна зона, заради охлаждащото усещане което придава поради факта, че все пак това е гел за очи, а не крем. 



Гелът хидратира добре, като заглажда фините линии, причинени от дехидратация. Попринцип е предазначен за възраст около 40 г., но смятам, че това е доста индивидуално и зависи от състоянието на кожата ви. Аз имам бръчици около очите и смятам, че продукта е подходящ за мен. Най-много ми харесва това, че се разнася изключително лесно и няма аромат нито дразнене на очите. Не люти, не щипе, попива бързо и е много икономичен. Използвам го и върху фините линии около устата понякога (тоест, мимическите бръчици). FlosLek Laboratorium Eye Care e продукт, който би паснал на всеки според мен. А цената му е само един приятен бонус към всичко останало. 

Заключение: Мога единствено да препоръчам този продукт. Той няма да навреди на бюджета ви, а същевременно ще поддържа кожата под очите добре изглеждаща. 

Follow me:
         

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •