понеделник, 16 ноември 2020 г.

Bobbi Brown | Luxe Lip Color - Neutral Rose

 Това беше първият козметичен продукт на Bobbi Brown който използвах. Честно казано не знаех точно какво да очаквам, но определено това е една от марките, за които слушам години наред и нямах търпение да видя дали славата им е оправдана. Това червило е в цвят Neutral Rose и смятам, че всъщност е един от най-продаваните им нюанси. 

Опаковка: Това е всъщност мини версията, която е с наполовина по-малък от оригиналния грамаж. Но гилзата на пълноразмерното червило е същата - пластмасова, в златисто и черно. Изглежда добре, затваря се плътно. Нямам забележки относно външния вид. 


Формула: Това червило няма никакъв аромат, което отново е страхотно. Финиша е сатенен/полу-матов или поне така изглежда когато аз го нанеса. Формулата е пастелна, наситена и кремообразна. Трайността също е много добра.


Цвят: Този нюанс е изключително подходящ за есенно/зимния сезон. Ако сте с по-тъмна кожа, би могло да се използва и за ежедневието. Цвета е комбинация между кафяво и червено, не е ярък нюанс. В гилзата изглежда по-розово, отколкото стои нанесено. В действителност е доста по-тъмно. Смятам, че името му го описва точно - неутрален, есенен нюанс. Съвсем скоро ще допълня със суочове на продукта.


Заключение: Предвид кремообразната формула на продукта, трайността на червилото е доста добра, цялостния дизайн също е много луксозен и приятен. Смятам, че червилото оправда очакванията ми.

Follow me:
         

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •