събота, 3 октомври 2020 г.

Nivea | Invisible Black & White Ultimate Impact

 Рядко правя ревюта на дезодоранти, защото като цяло ефектът от тях е доста индивидуален. И все пак реших да споделя впечатленията си от продукт, от който учудващо останах доста доволна. Това е рол-он дезодорантът на Nivea от серията Ultimate impact. 


Преди години единствения тип дезодоранти които използвах бяха сухите стикове. Факт, че ефектът от тях е най-продължителенен, но пък забелязах, че доста запушва порите. Затова преминах на рол-оните, тъй като са по-лесни за упортреба и по мое мнение малко по-безвредни. Използвала съм оригиналната версия на Black & white рол-она, която обаче нямаше желания ефект и сякаш имах нужда от нещо по-силно. И така реших да пробвам именно Ultimate impact. 


 Този аромат е по-силен от стандартния, напомни ми малко на мъжки парфюм, но в никакъв случай не е неприятен. Задържа се за по-дълго. Не мога да кажа, че е обещаните 48 ч. но реално не смятам, че има продукт, който да е чак толкова дълготраен. Този рол-он се справя успешно със задачата си, по-дълготраен от стандартната версия. Колкото до следите по дрехите, върху черно бельо остават такива, но не съм забелязала да има прекомерно оцветяване, както например е при стиковете. 


Ако търсите дезодорант, който да е с по-продължително действие и по-силен аромат от стандартните рол-они на марката, това е продукта за вас. Препоръчвам го. 

Follow me:
         

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •