понеделник, 12 октомври 2020 г.

Bobbi Brown | Mini Soothing Cleansing Oil

 Ако света на козметиката и гримовете са нещо, от което се интересувате, то няма как да не сте чували за Bobbi Brown 

До момента не бях използвала нищо на марката, затова реших като начало да започна с един от по-бюджетните им продукти - това почистващо олио за лице в малка разфасовка. 

Опаковка: Малко пластмасово шишенце с помпичка. Доста компактно. Има капаче, което не покрива самата помпичка, но пък предотвратява неволното и натискане. Тези 30 мл. биха ви стигнали за доста време, тъй като все пак това е олио и не е необходимо огромно количество. 

Формула: На стандартно олио - течна, не се разпенва при употреба. След изплакване оставя лек мазен филм, който просто предотвратява изсушаването. Може би подобен тип продукти не са идеалния вариант за мазна кожа. 

Аромат: Предвид, че олиото е напълно прозрачно, както и че червилото, което имам на марката не е ароматизирано очаквах, че това олио също няма да има абсолютно никакъв аромат. Останах изненадана обаче, когато усетих, че всъщност има сравнително силен, билков (определям го като лавандулов) аромат, който се задържа за кратко върху кожата. Може би това има общо и с името на продукта. Част от успокояващите му свойства предполагам се дължат именно на аромата. 

Това е един от бестселърите на марката. Дали бих купила в пълноразмерна разфасовка - вероятно не, тъй като винаги съм в търсене на нови продукти, които да ми паснат още по-добре. Смятам обаче, че цената на тези 30 мл. е приемлива и бих препоръчала, ако искате да изпробвате нещо от Bobbi Brown. 

Follow me:
         

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •