събота, 26 септември 2020 г.

XX Revolution | CompleXXion Elemental Face Palette

 Вече сте виждали ревю на палитрата сенки на XX by Revolution която направих предишния месец. Имаше обаче още една палитра този път за лице, която много исках да пробвам. Това е именно Elemental палитрата, която се състои от един бронзър и два хайлайтъра, които може да смесвате както намерите за добре. 


Има доста какво да се каже за този продукт. Аз харесвам палитри, които съчетават няколко цвята хайлайтър в едно, тъй като може да смесвате цветовете така, както прецените за добре. 


Опаковка: Продукта пристига в много красива картонена кутия. Аз обаче съм от онези хора, които никога не запазват кутийките. Просто не е моето нещо. Но пък е вложено старание и артистичност в направата. Самата палитра е пластмасова и всички са луди по дизайна. Е, определено не изглежда зле, но не е и най-любимото ми нещо в палитрата. Има голямо огледало, което винаги е бонус. На гърба и отстрани на опаковката, всъщност цвета не е чисто розов, както е на горния капак, а е холограмен. Това може да се забележи най-вече на слънчева светлина. 



Цветове: Палитрата която избрах е в най-светлия предлаган вариант: "Elemental". Реално цветовете вътре не са най-ежедневните и естествено изглеждащи. Бронзъра е много светъл, подходящ и за най-бледите кожи. От друга страна хайлайтърът в средата пък не е достатъчно светъл Другият цвят е по-нетипичен, розово-лилав и много блестящ. Това не е палитра за тези от вас, които обичат твърде незабележимия блясък. 



Формула: И трите пудри са доста фини. Бронзъра е много мек и кадифен, има сатенен финиш и не е твърде пигментиран. Хайлайтъра в средата е приятен златисто-бронзов нюанс, който има добра покривност и е доста блестящ. Цветния такъв е може би най-блестящия от трите. Аз лично харесвам да смесвам двата хайлайтъра и по този начин се получава по-светъл цвят шампанско. Трайността е добра. Нямат конкретен аромат. Приятни са за използване. В хайлайтърите има частици, които не бих определила точно като брокат. 




Остана да ви покажа и суочове на пудрите, като последния цвят отдясно са двата хайлайтъра смесени помежду си. 


Заключение: Макар да не посягам ежедневно към тази палитра, определено много я харесвам. Цветовете са по-нестандратни, опаковката също е интересна. Качеството на продукта е доста добро. Ако сте фенове на хайлайтърите мога единствено да я препоръчам. Да, не е от най-евтините, нито пък е напълно задължителна.

Follow me:
         

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •