петък, 17 юли 2020 г.

Revolution Skincare | Wrinkle & Fine Line Reducing Serum - 10% Matrixyl

Здравейте! Вече съм споделяла мнението си за няколко от серумите на Revolution Skincare, но за финал оставих най-доброто - този с "Matrixyl" който обещава да заглади фините линии и бръчици. Дадох му доста месеци за тест и смятам, че е време да споделя впечатленията си от него. 


Серума избрах от сайта на Parfimo (guess) където цената е по-ниска от повечето онлайн магазини. 



Опаковка: Отново стандратна, изчистена откъм дизайн. Идва в картонена кутийка, на която са изписани необходимите подробности. Серума е в стъклено шишенце със стъклена пипета, която е доста сполучлива. Нямам забележки относно нищо свързано с опаковката. 




Формула: Консистенцията е течна, но същевременно не се разтича, както е серума им с хиалурон. Не е гел консистенция, но определено е по-плътна от другия им серум или олиото им за лице. Няма никакъв аромат и попива доста бързо. Харесва ми! 



Ефект: При този серум забелязвам ефект, ако се използва често. Не бих казала, че го нанасям всеки ден, но в дните, в които го правя кожата ми изглежда "plump"-ната (не се сещам за правилен еквивален на тази дума на български, може би изпъната?), загладена, мимическите линии са малко по-плитки. Разбира се, не очаквайте чудеса. Като всеки подобен продукт, той няма как напълно да заличи бръчките и линиите, но малко ги заглажда. От всички серуми на марката които имам, към момента това е продукта, който бих поръчала отново.



Заключение: Ако търсите продукт, който цялостно да подобри състоянието на кожата ви и попива бързо - това е вашия серум. Не утежнява, няма мазни следи, приятен за използване и бих казала в средния ценови клас. 

Follow me:
         

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •