понеделник, 20 юли 2020 г.

Calvin Klein | Reveal EDP for women

Рядко правя ревюта на парфюми, просто защото не използвам всеки ден. Когато стане дума за парфюми обаче, държа да са качествени и от марки, които са се доказали във времето. Именно такъв е и парфюма на calvin klein който получих като подарък преди известно време. 


Calvin Klein Reveal се предлага в няколко разфасовки, като аз имам най-голямата такава от 100 мл.


Опаковка: Първо, нека започнем от опаковката, която е раз-кош-на! Да, доста обемна, но запозмняща се. Кутийката е в розово-сребрист цвят, а самия флакон е по-скоро асиметричен. От снимките може сами да се убедите. Реално парфюмът стои изправен когато е сложен настрани. Наситина оригинален дизайн, който до момента не съм виждала другаде. Семпъл, но стилен. Този парфюм би бил иделно попъпление за колекционери и любители. Самия парфюм е с много светло зелен цвят, който се вписва добре в семплия дизайн. 




За аромата: За разлика от повечето аромати, а всъщност може би и всички, този е единствения, в който не долавям ванилови или сладки нотки. Бих го определила като дървесно-зелен, не е цитрусов, но е свеж. Реално попада в категорията на дървестни аромати, но аз усещам и някаква зеленина, определено. 

Eто и какви са ароматните нотки, които може да откриете в този парфюм:
Сол, кашмир, амбра, сандалово дърво, ирис, червен и черен пипер, мускус и ветивер. 

- Връхни нотки - 

  
- Сърцевина - 

 
- Базисни нотки - 

   

Както виждате, дори няма някакви зелени, свежи нотки в аромата, но аз усещам такива. Тъй като е по-скоро неутрален смятам, че би могъл да се комбинира и с друг. Не усещам никаква сладост. 



Трайност: Парфюма е доста силен, когато се нанесе първоначално. На моята кожа не се задържа за дълго време, но на кожата на майка ми например е доста траен. Явно е много индивидуално. Аз го усещам около час - два след нанасяне, но аз и не слагам голямо количество от него. 



Заключение: Смятам, че парфюма е доста интересен и нестандратно-изглеждащ. Може по нотките да прецените дали е вашия аромат. В никакъв случай не е натрапчив, но не е и много траен. Външния вид е страхотен, цената му също е доста добра.

Follow me:
         

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •