четвъртък, 9 януари 2020 г.

Maybelline | Color Sensational Smoked Roses - 300 Stripped Rose

Харесвам червилата на Maybelline по няколко причини - качеството им е добро, цветовете са страхотни (поне тези, които аз съм имала), цената е достъпна. Преди около година, излезе нова серия носеща името Smoked Roses. Тъй като обаче в последно време нося по-неутрални нюанси, не толкова в розовата гама се въздържах. Успях обаче да се спра на цвят, който ми се стори интересен и нещо, което нямам в колекцията си. 


Серията предлага основно розови нюанси, предимно със студе подтон, което е сравнително необичайно. Този нюанс е един от най-светлите предлагани и смятам ще стои по-добре на тези от вас със студен подтон на кожата (моята е жълт).


Опаковка: Стандартната симпатична гилза с прозрачен капак, който да се доближава до цвета на червилото вътре. Тоест, ако червилата са от розова серия, каквато е тази, капачето е розово, ако са червени - сами може да се досетите. Това е практично в случаите, в които имате повече от едно червило от марката и искате лесно да се ориентирате. Достатъчно здраво е за да издържи без да се спука при носене в чанта (изпитано и проверено). Името е изписано и от долната страна на гилзата. Количеството е 3.6 гр. което е стандартно и ще ви стигне за доста време.



Цвят: Това е нещото, което ме изненада. Преди години имах червило от Essence което беше със студен, сив подтон. Е, това е точно такова. Реално цветът е светло розово/пепел от рози, но определено има някакъв много студен, сиво-лилав подтон, който може да не стои добре на тези с жълт подтон на кожата. Бих казала, че не е нюанс който ми отива, но пък е нещо нестандартно, а и в съчетание с други червила успявам да го нося. Придържа се към гамата на ежедневните червила, със сигурност, тъй като не е тъмно, но е една идея по-студено, отколкото съм свикнала да нося и стои малко особено. Ако обаче сте много светли или обичате да носите студени цветове в грима си (например опушен грим), определено е нестандартен нюанс. 


Формула: Както винаги, чудесна. Бих казала, че финиша е сатенен, покривността е средна към пълна. Трайността е добра. Има типичния аромат за червилата от серията - захарно-флорален, трудно ми е да го опиша точно. Не е неприятен, но е силен. Свиква се с него. Не изсушава устните. 


Ето и как стои нанесено, като имайте предвид, че на живо се вижда сивия подтон дори по-осезаемо. Въпреки това обаче стои нежно.


Заключение: Качеството на червилото изобщо не ме разочарова. Смятам, че серията Color Sensational е много сполучлива. Този цвят, макар и доста особен може да се носи или комбинира в ежедневието. Припоръчвам ви да погледнете тази серия на Maybelline. Смятам, че си заслужават.

Follow me:
         

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •