сряда, 15 януари 2020 г.

Maybelline | Color Tattoo - Socialite

Още едно любимо нещо на Maybelline  - това са кремообразните им сенки за очи. До момента съм използвала 3 от тях, като това е един от новите нюанси на серията Maybelline Color Tattoo. Спряган за двойник на сенките на L'oreal в цвят Amber rush, този е един от най-универсалните нови цветове от серията на Maybelline. 


Опаковка: Стандартното стъклено бурканче, като този път името е изписано по малко по-различен начин. Формата и грамажът са запазени. Количеството е 4 гр. Бурканчето се затваря плътно и е с достатъчно удобна форма, за да може да използвате пръстите си при нанасяне (или четка, ако предпочитате).



Цвят: Очакванията ми бяха, това е по-скоро розово-златист нюанс. Уви обаче, той се оказа прасковен/бронзов. Вътре има по-едри частици, които не бих определила точно като брокат, но правят този цвят да изглежда доста блестящ и наситен. Различава се доста от така любимите ми On and on bronze, като ще видите сравнителна снимка по-надолу. Определено Socialite е меден нюанс, който все пак остава сравнително универсален. 



Формула: Сенките от тази серия са наистина страхотни! Кремообразни, лесни за нанасяне и преливане, но веднъж засъхнали - нямат мърдане. Никога не използвам база преди да ги нанеса, просто защото нямам нужда от такава. Достатъчно трайни и наситени са, за да не се размазват и събират във фините линии. 



Ето и сравнителна снимка между On and on bronze (отляво) и Socialite (отдясно). Този нюанс има по-залебежими блестящи частици, но наситеността на нюансите е същата.


Заключение: Препоръчвам ви който и да е цвят от серията, тъй като качеството на сенките е страхотно. Лично за мен, On and On bronze си остава мой фаворит, който обаче вече е спрян от производство... Socialite е приятен, меден, ежедневен нюанс, който няма да ви разочарова.

Follow me:
         

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •