понеделник, 20 януари 2020 г.

Makeup Revolution | Conceal & Hydrate foundation F1

Преди време написах ревю на така популярния стик фон дьо тен на Makeup Revolution. Преди по-малко от година, те пуснаха и хидратираща версия на така популярния им Conceal and define. Това беше чудесна новина за мен, тъй като както знаете, моята кожа е суха и винаги имам нужда от нещо, което по възможност не стои като маска и не матира. Conceal & Hydrate следва да дава пълна покривност, като същевременно придава озарен ефект и не изсушава кожата. Дали това е така, разберете по-надолу.


Опаковка: За разлика от Conceal and define, Conceal and hydrate има помпичка и е в пъти по-удобен и хигиеничен за нанасяне. Количесвото от 23 мл е малко под стандартното, но покривността му компенсира. Има капачка в цвят розово-злато, а бутилката е от матирано на вид стъкло. Изглежда добре и е функционална.


Цвят: Предлага се в около 50 нюанса, доколкото си спомням, като аз се спрях на F1, тъй като стик фон дьо тена им който имам е също в нози цвят. В сайта на марката е описано кой цвят с какъв подтон е, което наистина е улеснение. Учедващо, F1 не е техния най-светъл нюанс. Имаше поне 3-4 по-светли от него, както и чисто бял за смесване. И още по-изненадващо, F1 е малко светъл дори за мен. Следва да е с неутрален подтон за много светла и светла кожа. Аз обаче смятам, че има по-скоро розов такъв. Наистина е много светъл, не оксидира с времето. Поръчах си и цвят F3, който очаквам да пристигне. Имайте предвид, че по снимки, F2 изглежда по-тъмен от F3, което е малко странно. F1 e наитина светъл и ако сте много бели ще ви свърши отлична работа. По-светлите нюанси са обозначени като F0.1/0.2/0.3 и т.н. 



Формула: Учадващо, покривността при мен е пълна. Трябва да нанеса възможно най-малкото количество, за да бъде по-скоро средна. Смятам, че абсолютно нямате нужда от коректор, при такава силна покривност. Придава по-скоро озарен финиш на кожата, но все пак ако имате по-сухи участъци е по-видим. Не се бели от лицето, не се изтрива, макар, че оставя следи по якето ми, например. Трайността е изключително добра, като изглежда прилично дори след часове носене. Лично аз го нанасям с гъста четка от Real Technique. 


Заключение: Препоръчвам този фон дьо тен на тези от вас, които искат пълна покривност, но същевременно продукт, който стои добре върху лицето и е траен. Прикрива несъвършенствата отлично и е много икономичен, тъй като наистина ви е нужно минимално количество. 

Follow me:
         

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •