сряда, 25 август 2021 г.

Bioderma | Sensibio Eye - лек околоочен крем

 Днес ще ви разкажа за един околоочен крем на Bioderma, който е може би най-лекия и универсален крем за околоочната област, подходящ за абсолютно всеки, който няма нужда от специализирана грижа. 

Този околоочен крем е с много лека консистенция, без аромат, подходящ за чувствителна кожа. Попива почти мигновено и е с по-лека и водниста текстура. При разнасяне не оставя мазен или лепкав филм. Според мен е подходяща база за грим или сутрешна грижа за кожата.



 Идеален за млада кожа, която няма нужда от по-специализирана грижа. Освежава и хидратира, подходящ за по-топлите месеци или ако имате алергична и чувствителна кожа. Не дразни и не люти. Опаковката му също е подходяща за използване на път и е хигинична, тъй като може да контролирате количеството, което използвате, без опасност да зацапате останалия продукт. Кремът също така пристига в картонена кутийка. 


А тук може да видите и какъв е съставът на Bioderma Sensibio Eye:

Мога да препоръчам този крем за всеки, който иска лека, хидратираща грижа, която не третира конкретен проблем (като например фини линии или тъмни кръгове), а предлага лека хидратация или ако търсите продукт, който да използвате като първа стъпка преди грима си. Бих казала, че основната възрастова категория е за млади момичета/момчета. Но разбира се зависи много от вида на вашата кожа. Тъй като попива много бързо е удачен и за мазна кожа. Аз лично за себе си бих заложила на по-плътен и по-силно хидратиращ продукт за зимните месеци. За лятото обаче е приятен за използване. 

Follow me:
         

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •