събота, 16 януари 2021 г.

Souletto | Magical Time Orange & Cinnamon candle

 И това ревю ще е по-нетипично и може би едва за втори път правя такова на свещ, но смятам, че има какво да ви кажа. Става дума за Souletto и една от техните коледни ароматни свещи която определено е нещо по-нестандартно. 

Опаковка: Много празнична, червена... Тови вариант на свещта се предлага в два варианта. Единия, който нямам е този с ванилия и портокал, като орнаментите към него са малки ангелчета. Втория вариант, който е моя е с канела и портокал и съответно орнаментите са звезди. Свещта сама по себе си не е голяма и е едва 65 гр. Но това, заради което я взех е именно останалата част. Когато запалите срещта, от нагредия въздух който се издига, тя започва да се върти в кръг и много ми напомня на онези детски лампи (надявам се да се сещате за какво говоря), които се въртят в кръг и осветяват стаята. Лично аз, когато не съм в настроение да паля свещта, просто завъртам фетрило-подобното и капаче с ръка и ефекта е същия. Това, за което трябва да внимавате е, че доста лесно може да се разглоби. Звездите се закрепват посредством кукички, които пък се закачат на капачето, което е като ветрило. Него пък трябва да чакачите с една кукичка и т.н. Сглобяването е елементарно, но аз успях 2-3 пъти по невнимание да съборя цялата конструкция. Забелязах също така, че едната звезда пристигна с пречупен връх. Може би трябва да опитам да я оправя сама, защото определено е нещо, което постоянно забелязвам.





Свещта е идеална за декорация, особено празнична и определено е много нестандартна. Реално не бих дала толкова пари за толкова малка свещ, ако не бях видяла в едно видео как точно изглежда, когато е запалена. Знам, че е глезотийка, но определено не съжалявам, че я взех. Аромата не е твърде силен, за мое щастие. Не бих казала, че е точно портокал и канела, но е нещо напомнящо на това. Като изключим това, че моята дойде с лек дефект, който вече споменах, нямам други забележки. Смятам, че е идеална за подарък за любители на свещите или дори за декорация на празничната трапеза. 




В заключение: Смятам, че това е един много нестандартен подарък за вас или ваши близки, който би се превърнал в чудесна декорация за дома. Честно казано до момента аз лично не бях виждала подобни свещи, които се завъртат от самия въздух от свещта при горенето и. Да, цената е доста висока за подобен размер свещ, но смятам, че заради дизайна и си заслужава. 

Follow me:
         

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •