понеделник, 26 август 2019 г.

I Heart Revolution | Fantasy (Unicorn) Lip Topper - Angel

Здравейте отново. След около месец пауза, се завръщам с нови ревюта на продукти. Първото ще посветя на топъра на I Heart Revolution от серията Fantasy Lip Topper в цвят Angel. Дълго време се колеабех кой цвят да избера, но в крайна сметка прецених, че най-светлия може би ще бъде първия, който ще взема.


Няма как да скрия, че този глос/топър взех 99% заради опаковката. Не е особено практична, но пък е сладурска и нестандартна. Кой не би искал да притежава рог от еднорог на тоалетката си (ха-ха). Този глос се предлага в 4 цвята - Angel, който е най-светлия и прозрачен, Unicorn, който има по-прасковен шимър, Mermaid, който изглежда като цвят фуксия и Dragon, който е нещо средно между ръждиво и тъмно златисто. 



Опаковка: Реално, глоса е около 2 мл, което е малко по-малко от стандартното. Капачето е всъщност имитацията на рог, която е в розово, но има лек златист дуохромен отблясък. Лично аз смятам, че подобна опаковка макар и много симпатична за колекционерски цели или декорация, сама по себе си не е особено практична, ако носите със себе си. Но не е невъзможно, разбира се. Просто е по-обемна от нужното. Топъра се нанася посредством стандартен апликатор. 



Цвят: Когато търсих повече информация и суочове на тези топъри, така и не успях да открия. По описание, този глос следва да е розов, с фин лилав шимър. На практика обаче, аз го намирам за почти прозрачен, блясъка не е особено видим. Ако търсите нещо много деликатно, вероятно ще ви допадне. Аз обаче сякаш очаквах повече, особено след цялата еднорогска концепция. Въпреки това обаче, придава приятен, естедствен блясък и сочност на устните. 



Формула: Глоса може да се използва самостоятелно, или да нанесете като топър върху червило. Аз лично за момента съм го използвала единствено по тървия начин. Не е от лепкавите глосове, но въпреки това има малко от тази характерисктика, което на мен ми допада, защото означава, че ще хидратира повече и ще е по-траен. Няма никакъв аромат.


Заключение: Не съжалявам, че го взех. Може би бих се спряла на един от другите цветове, като е много възможно да взема и от тях, защото е симпатичен, ненатрапчив, няма аромат. Специално този цвят не придава особено осезаем блясък, тъй като частиците са много фини. Усеща се комфортно върху устните. 

Follow me:
            

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •