сряда, 17 юли 2019 г.

I Heart Revolution | Chocolate Eyeshadow Palette - Nudes

И несъмнено шоколадовите палитри на I Heart Revolution са едни от любимите ми, 90% заради дизайна. Въпреки това обаче не означава, че качеството им е лошо - далеч не е така. А конкретно палитрата Chocolate Nudes искам откакто излезе. Смятам, че от всичките им шоколадови палитри, тази е най-подходящата за светлокожи, тъй като нюансите не са прекалено тъмни и се съчетават идеално.


Това е петата ми шоколадова палитра. Общото при тях е, че матовите цветове според мен са по-добри. Перлените и блестящи също не са лоши, но обикновено след известно използване придобиват онзи филм, който трябва да поизчегъртате, за да имат по-добра пигментация. Със сигурност е възможно да ги накарате да работят доста добре, някои от цветовете са доста наситени, но в общия случай матовите формули в тези палитри са по-добрите. А тази има сравнително голямо количество матови нюанси.




Опаковка: Отново симпатична, имитира разтичащ се шоколад. Наистина, не е най-семплата, но пък наистина изглежда привлекателно. Вярвам, че това са най-продаваните палитри на марката и с причина. Във вътрешната страна се крие голямо огледало, като по-новите палитри, както и лилавата, за която ви разказах наскоро, вече не са с онзи досаден двустранен апликатор гъбичка, който почти никой не използва, както и имената, които не са написани на предпазната пластинка, която винаги изхвърляме, а са част от самата опаковка. Също така вече няма два двойни по-размер цвята, а всички са с еднаква форма. Определено промяната ми харесва в пъти повече. Палитрата не е тествана върху животни. 




Цветове: Идеалната комбинация от неутрални, кафяви и бронзови тонове за светла кожа. Всички цветове са в топлата гама. Някои от тях са доста сходни. Палитрата има 5 перлени цвята, три по-сатенени, а останалите са матови, което е страхотно!  Има един по-ярък коралов цвят, както и един тъмно лилав, но като изключим тях, останалите са в шоколадови и златисто-бронзови тонове. Има доста цветове, които може да използвате за преливка между нюансите. Тази палитра се нарежда сред любимите ми, несъмнено. Единственото, което ми липсва, като любител на неутралните цветове, които са по-скоро към по-студената гама са именно повече такива. Но пък знам, че 90% от момичетата залагат именно на нюанси в топлата гама, което прави палитрата идеална.




Формула: Както обикновено, някои цветове са по-наситени от други, като по-светлите са именно тези с по-слаба пигментация. Въпреки това обаче, цялата палитра е достатъчно пигментирана сама по себе си. Аз винаги използвам база за сенки, затова не мога да кажа как биха се представили без такава. С база обаче издържат доста време, цял ден. Не се прашат прекалено много, дори почти не съм забелязала това да се случва. 






Ред 1:
Bare it all - топъл керемиден нюанс, матов. Много добра пигментация. 
Stripped down - перлен, много  блестящ, топъл златисто-бронзов нюанс. Той е и цветът с най-едри частици. 
French girls - матов, топло оранжево-кафяв цвят. Добра пигментация. 
In the sheets - матов, тъмно кафяв нюанс, добра пигментация.
Pillow talk - много красив, наситен, тъмно златист цвят, пигментиран. 
Candelit - прасковено-бронзов перлен цвят, добра пигментация.

Ред 2:
In the nude - перлен, светъл телесен цвят шампанско, добра пигментация.
Secret - неутрален, матов, много светло кафяв нюанс, средно пигментиран.
Birthday suit - сатенен, ярко коралов цвят, светъл, добра пигментация.
Flustered - матов цвят, с фини частици (не е брокатен), най-светлия в палитрата, бял.
Lovestruck - перлен, неутрално бронзов цвят, добра пигментация. Един от любимите ми.
In the buff - матов, светло кафяв нюанс, с по-топъл подтон, средна пигментация.

Ред 3: 
Au naturel - матово, тъмно лилаво, средна пигментация. 
Undressed - матово, шоколадово кафяво, много топъл цвят, добра пигментация. 
Bodacious - средно кафяво, матово, добра пигментация. 
Skimpy - матово, светло жълто/телесен цвят, добра пигментация. 
After dark - матово, корало с кафенеещ подтон, подходящ за преливки, пигментиран. 
Brazen - матово, неутрално кафяво, средна пигментация. 



Eто и суочове на всички цветове, включително е много отблизо, за да видите още по-ясно. 





В заключение: Определено много добра палитра за цената си. Да, щеше ми се да има повече неутрални и студени нюанси, но въпреки това е страхотна. Отново казвам, за светлокожите сред вас, би паснала перфектно, именно заради изобилието от по-светли цветове. Добра пигментация, сладка опаковка. Препоръчвам!

Follow me:
            

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •