четвъртък, 4 юни 2020 г.

Revolution Skincare | Hyaluronic Acid 2%

Хиалуроновата киселина набра доста популярност в последно време със своите хидратиращи и регенериращи свойства. Както може би знаете, тя е в състава на много серуми и кремове, като аз лично предпочитам да присъства основно в серумите ми. Желателно е молекулата да е в два размера, за да може да проникне до по-дълбоките пластове на кожата. Това са просто любопитни подробности. Revolution Skincare  които преди известно време пуснаха на пазара цялостна грижа за кожата също имат серум с хиалуронова киселина който е и темата на днешното ревю. 


Опаковка: Опаковката на този серум е стандартна за този тип продукт - пристига в картонена кутийка, на която е изписано съдържанието, кога следва да се използва (сутрин и вечер) и къде е произведен продукта. Самото шишенце е стъклено, пипетата също е стъклена и наистина добра и прецизна. Общо взето не смятам, че има друго, което би могло да се изиска за подобен тип продукт и особено от този клас козметика. Всички техни серуми и олиа за лице са еднакви на външен вид, като разбира се се различават етикетите и кутийските. По това ще ги разпознаете.




Формула: Ако се използвали серуми с хиалуронова киселина, то знаете, че консистенцията е течна, лека слузеста, попиваща бързо. Това е и случаят с този серум. Има лек химичен аромат, но не е ароматизиран. За моята суха и дехидратирана кожа, подхранването, което осигурява не е достатъчно. За топлите месеци обаче е приятен продукт. 



Няма някакъв зашеметяващ ефект при моята кожа от продуктите с хиалурон, но все пак забелязвам изглаждане на текстурата и повръхността на кожата и цялостно озаряване. Тъй като продукта попива много бързо, може да се използва и от хора с мазна кожа. 


Заключение: Доста приятен серум, приятен за използване. Озарява и изглежда кожата. Бих повторила покупката. 


Follow me:
         

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •