петък, 19 февруари 2021 г.

Revolution Pro X Lan Nguyen Grealis Ultimate Artist Palette

 Днешното ревю ще бъде за една палитра, която буквално е мечта за всеки любител на грима (или художник) най-вече заради голямото разнообразие от смелицветове. Вярно е, че в ежедневието рядко бих посегнала към подобни нюанси, но пък някак ме зарежда положително дори само гледайки я. Е, без повече празни приказки, това е палитрата на Revolution Pro в колаборация с Lan Nguyen (популярно мейкъп инфлуенсър). На практика това е една доста симпатична палитра сенки за очи и лице, както и червила, която изглежда като книга и се усеща също толкова масивно. 

Опаковка: Палитрата включва в себе си доста голямо разнообразие от продукти по вид и цвят. Опаковката е картонена, магнитна, доста тежка и обемиста, наподобява външен вид на книга. Да, не е най-компактната, но на мен лично много ми харесва. Виждате самия змийския принт от външната страна, който също така е и релефен. Акцентът е в златисто. Това, което липсва е съответно огледало, но смятам че в случая така е по-добре. От лявата страна са продуктите за лице, а отдясто са сенките за очи, като под тях за разположени кремообразните червила. Цялостния грамаж на палитрата е цели 46,4 гр. което наистина е много! Хубавото е, че между пудрите за лице и червилата/сенките има разделител и по този начин няма как от пудрите да попадне в останалите нюанси и да се смесят. Малък детайл, но пък практичен и добре обмислен. Самата палитра пристига в хубава златиста кутийка. 


Продуктите за лице: В палитрата има един контурираш продукт, два бронзъра и финишинг пудра. Отначало мислех, че е хайлайтър, тъй като има лек сатенен блясък, но нанесен върху кожата стои по-скоро като финиш пудра. Тоест, не е достатъчно сияйна пудра, за да бъда причислена към хайлайтърите, за съжаление. Това е може би ииденствения недостатък, според мен. На долния ред имате избор от 4 нюанса руж, като повечето от тях са доста наситени. Аз лично не използвам руж, но ако вие го правите, със сигурност бихте намерили подходящ нюанс. Всички пудри са по-сухи и макар и пигментирани, изискват известно наслояване. Смятам, че цветове са подходящи предимно за малко по-мургави от мен дами, тъй като на мен са ми малко тъмнички. Ако използвате лека ръка обаче, бихте могли да им намерите приложение, независимо от цвета на кожата ви.




Сенките за очи: Много пигментирани и разнообразни. На горния ред са цветовете, които са по-подходящи за ежедневието, комбинация от перлени и матови сенки. Това, което ми харесва много е, че са разпределени по групи - такива с ярки нюанси и съответно с по-премерени. Перлените сенки са с чудесно качество. Ярките матови са една идея по-сухи, но са все така пигментирани, бих казала средна пигментация.С база биха изглеждали по-добре. Някои от тях се ронят, но е в границите на допустимото. Ярките сенки са изцяло матови и са почти неонови, добри за акцент или някакъв по-артистичен грим. 



Червилата за устни: Има богат избор от 8 нюанса, някои от тях са по-ежедневни и леки, повечето са в червената гама. Интересното е, че макар и кремообразни, не са мазни и нанесени изглеждат почти изцяло матови. Най-тъмния нюанс, който изглежда доста наситен и наистина прекалено тъмен, всъщност е вишнево червен и много ми харесва. Има два много ярки цвята, които самостоятелно не бих сложила, но комбинирано с други - защо не. Харесва ми, че тази палитра буквално изглежда като палитра за художници и вие решавате как да съчетаене нюансите помежду си.

Макар и да не е с много ежедневни цветове смятам, че е полезно да имате подобна палитра с голям набор от цветове, подходящи за всеки повод. Също така държа да кажа, че яркостта на цветовете не идва от някаква по-специална обработка. Нюансите на продуктите са такива и на живо, каквито ги виждате и на снимките. 




Макар рядко да посягам към цветове, различни от неутралните, тази палитра ми харесва като разнообразие от продукти. Червилата са с хубаво качество, сенките и пудрите също. Външния вид привлича вниманието, а е и практичен. Ако искате да пробвате по-смели цветове, този продукт е добра и бюджетна алтернатива. 

Follow me:
         

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •