петък, 6 март 2020 г.

Max Factor | Creme Bronzer - 05 Light Gold

Бронзанта е нещо, което почти не използвам. Тъй като обаче единствения фон дьо тен който имам на Revolution е с доста пълно покритие, реших все пак да взема някакъв бронзиращ продукт за затопляне на цвета на лицето. Исках бронзант който да е достатъчно светъл и да не е изцяло матов, защото стои по-естествено. Спрях се на този на Max Factor като отдавна отвърдена марка на пазара. 


Опаковка: Семпла, пластмасова, в черно и златисто. Достатъчно функционална. Харесва ми, че през прозрачния какап може да се види продукта вътре, но пък от друга страна ми се искаше да има огледало.




Формула и цвят: Макар в името си да е описан като "creme" бронзър, реално е прахообразен, по-скоро с печена формула. Усеща  се по-сухо, но пудрата е много фина. Пигментацията и покривността са средни, но позволяват наслояване. Това ми харесва най-много. Не е твърде пигментиран и стои естествено, именно заради това. Финиша е сатенен, няма едри брокати, но не е и съвсем матов, не стои изкуствено когато е нанесен. Цвета е с топъл, златист подтон. Бих казала, че е по-нетипичен. Този бронзант е подходящ е и за много светла кожа, което беше важно за мен. 




Заключение: Определено смятам, че това е един прекрасен бронзър за тези от вас с много светла кожа или ако търсите нещо много деликатно и ненатрапчиво за ежедневен грим. Препоръчвам.

Follow me:
         

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •