вторник, 26 ноември 2019 г.

Notino | Glamour Collection Cosmetics Mirror

От сравнително скоро, в сайта на Notino пуснаха тяхна колекция с различни аксесоари за грим. Това, което реших да закупя и съответно да пробвам е именно тяхното компактно, козметично огледалце. Glamour Collection Cosmetics Mirror е името, чрез което може да го откриете в сайта, а сега ще споделя и какви са впечатленията ми от него.


Всъщност, това огледалце цакупих за подарък. Но имах възможността преди това да го тествам, ако мога да се изразя така. Огледалото се предлага само в един цвят, като съответно той е така актуалния "blush" нюанс. Нещо средно между бежово, светло розово и сиво. Цветът наистина е страхотен.




От едната страна е стандартно огледало, от другата - увеличително. Усеща се много леко, вероятно е направено от алуминий или подобен олекотен метал. Затваря се посредством магнит, което е наистина удобно. Трябва обаче да го отваряте с нокти, тъй като няма допълнително копче. Това, което не ми хареса е, че самите огледала вътре нямаха препазно фолио и имаше няколко микроскопични драскотини. Това не е чак такъв дефект, освен чисто козметичен. 




Огледалото пристига в пластмасова кутийка с картон вътре, която е в същия цвят, както и допълнителен златист акцент. Огледалцето наитина изглежда стилно, но може би очаквах да се усеща по-тежко. В зависимост от предпочитанията ви, това може да е добре. 



Заключение: Може би останах малко разочарована от изработката на огледалцето, но същевременно нямам някакви конкретни забележки. Изглежда стилно, компактно е, семпло и актуално на цвят. Ако си търсите подобен аксесоар, смятам, че ще ви хареса. 

Follow me:
            

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •