вторник, 17 ноември 2015 г.

Wet n Wild | Reserve your Cabana | Highlighter review

Здравейте. В днешният пост ще ви споделя впечатленията си от един много популярен продукт на Wet n Wild, за който дори самата KathleenLights говори в едно от видеата си. Става дума за хайлайтъра, носещ името Reserve your Cabana. Повече подробности за продукта може да научите по-надолу. 

wet n wild reserve your cabana highlighter

Преди известно време ви споделих за новите си придобивки на марката, които за мен попадат в категорията на най-популярните. Ако сте изпуснали поста можете да го погледнете • ТУК •

wet n wild reserve your cabana highlighter

Продуктът представлява по описание бронзър и се предлага в три цвята, като този е най-светлият. Разбира се на всички ни е ясно, че това е хайлайтър, но останалите два цвята действително са бронзиращи пудри. Тази, която си избрах да пробвам аз е именно Е 7431 Reserve your Cabana.

wet n wild reserve your cabana highlighter

Съдържание: ACTIVE INGREDIENTS: Octinoxate 5 % Oxybenzone 1.5 % INACTIVE INGREDIENTS: Mica, Boron Nitride, Cyclopentasiloxane, Phenyl Trimethicone, Nylon-12, Caprylyl Glycol, Methicone, Dimethicone Crosspolymer, Alumina, Bisabolol, Caprylhydroxamic Acid, Glycerin, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Dimethiconol [+/- (MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR): Iron Oxides/CI 77491, CI 77492, CI 77499, Manganese Violet/CI 77742, Titanium Dioxide/CI 77891]

wet n wild reserve your cabana highlighter

Пудрата пристига в сравнително обемна и голяма опаковка, която на мен ми наподобява лупа. Капакът е овален и изпъкнал, а продуктът вътре е разположен в целия рефил /тоест, няма четка към него/. Пудрата е цели 13 г., което е наистина доста и ще ви стигне за дълго време. 

wet n wild reserve your cabana highlighter

Цветът на хайлайтъра е много светъл, с жълтеещ подтон, но нанесена върху лицето е на практика безцветна. Самата пудричка е много фино смляна и придава съвсем естествен озарен вид на лицето, който е забележим най-вече на изкуствена светлина или на слънчева такава. Придава един здравословен озарен вид на кожата, без да е натрапчив и очевиден. Колкото и да напластите продукта, няма опасност да заприличате на коледно украшение. Моята кожа е по-скоро суха и определено стои много красиво и естествено, много деликатно. Получих и въпрос, дали е подходяща за мазна кожа. Тъй като моята не е такава не мога да дам напълно точен отговор, но пудрата е толкова фина и лека, че според мен би стояла и на мазна кожа. 

wet n wild reserve your cabana highlighter

wet n wild reserve your cabana highlighter swatches

Частиците в пудрата са микро златисти брокатчета, които обаче по никакъв начин не стоят все едно сте се посипали с глитър, а по-скоро деликатно проблясват на определена светлина. Както самата KathleenLights казва, пудрата е подходяща и за булченски грим, защото няма да е натраплива и прекалено блестяща. Аз също се съгласявам с това. Ако обичате по-озарен вид на кожата, може да се използва и върху цялото лице. При употреба не съм забелязала да се разпрашава повече от обичайното за пресованите пудри. Аз лично нанасям с пръсти, тъй като по този начин интензивността и е малко по-голяма. Ако обаче сте свикнали да носите значително по-забележими хайлайтъри, то този най-вероятно няма да е най-подходящият. За ежедневен грим обаче аз смятам, че е едно чудесно решение.

wet n wild reserve your cabana highlighter swatches

Ето и как изглежда нанесен върхо кожа, като имайте предвид че на снимките не нося никаква база или фон дьо тен под хайлайтъра. Исках резултатът да бъде възможно най-обективен. Малко ми беше трудно да уловя блясъка на камера, но се надявам все пак да добиете представа за ефекта.
Цена: 8,90 лв.
Моята оценка: 9/10

Follow me:
            

* Продуктът е предоставен от PR, но публикацията не е спонсорирана.
 Мнението ми е изцяло обективно и базирано на личните ми впечатление.

2 коментара:

  1. За мазна кожа ще е добре с матиращ фон дьо тен на лицето и с тази пудра на скулите например. Аз лично също лъсвам стабилно по някое време през деня, но определено съм решила да я пробвам пудрата. Изглежда ми някак различна от останалите подобни продукти.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, това е добър вариант. А пък и наистина пудрата е съвсем лека и не озарява твърде много. По-скоро придава т.нар. здравословен блясък.

      Изтриване

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •