събота, 28 ноември 2015 г.

Orax | PearlGuard - Избелващи ленти за зъби без пероксид | Whitening strips

Здравейте. Днешната публикация ще е по-различна и ще бъде ревю на избелващите лентички за зъби на Orax - Pearl Guard. Ще ви споделя какви са моите впечатления, преживявания и крайно мнение за продукта. Ако ви е интересно да научите повече за лентичките, продължете по-надолу.


Какво представляват лентичките / описание от производителите: Лентите на ORAX са разработени по нова швейцарска формула, която е БЕЗ ПЕРОКСИД, правейки PearlGuard най-щадящия продукт за избелване, създаван някога. Революционната Nano O2 технология се активира в момента, в който лентата влезе в контакт със слюнката по повърхността на зъбите. Създават се микроскопични кислородни мехурчета, които проникват емайла без да го увреждат и същевременно доставят избелващите вещества до вътрешността на зъбите. По този начин, в рамките на 14-дневния курс, вие ще възстановите естествения бял цвят на зъбите си и ще се освободите от нежеланите петна и оцветяване. Иновативният дизайн възпрепятства изхлузването на лентите и ви позволява да разговаряте и пиете вода по време на избелването, а свежия ментов вкус осигурява комфорт и приятно усещане по време на употреба.Прецизно разработената им формула е изцяло базирана на сода, което прави PearlGuard най-безопасния и безвреден избелващ продукт на пазара. Липсата на агресивни избелващи вещества в състава прави избелването просто един лесен и безобиден козметичен ритуал, с който емайлът не се уврежда по никакъв начин.
• Една кутия PearlGuard съдържа 14 лесни за употреба пакетчета, всяко с по 2 ленти – за горния и долния ред зъби.
• Експресен видим резултат само след един час. Използвайте веднъж на ден.
• Изключително щадяща за емайла избелваща формура без пероксид. 


Как се използват / поставят: Лентите са лесни за употреба и просто се залепват върху зъбите, като ето какво е желателно да направите преди и по време на избелването.
• Почистете зъбите си преди да използвате лентичките
• Подсушете зъбите с помощта на салфетка, като това ще улесни залепването на лентичките.
• Използвайте лентите веднъж дневно в продължение на 1 ч. /при висока чувствителност може и през ден/
• Безопасно е преглъщането по време на избелзавето
• Ако имате проблем с отстраняването на лентата след употреба, намокрете зъбите обилно с вода и това ще активира по-лесното отлепяне на гела
• Отстранете всички остатъци от гела с вода или четка за зъби /без паста/! 
• Лентичките да не се използват от бременни и кърмещи жени.
• Желателно е избелващите ленти да се държат в хладилник преди употреба, което ще улесни отлепянето им от фолиото и съответно залепянето им върху зъбите
• Да не се използват върху болни зъби /с наличие на кариеси или върху разранени венци/


Моят опит и мнение: В пакета има общо 14 пакета ленти за избелване, като във всеки пакет има по два броя ленти - за горния и за долния ред зъби. Лентата за горните зъби е по-дълга от тази за долните. Лентите се отлепят лесно от предпазното фолио, но понякога по-дългата лентичка малко ми се навиваше затова е желателно да се работи сравнително бързо. Първият път залепих лентичката малко лошо, но все пак до момента не съм използвала подобен метод и в общи линии се справих. Зъбите ми са разположени доста близо и трябваше да напасвам лентичките добре, защото първия път не бях успяла да прилепя плътно до всички, но в последствие успях да се справя и с това. Следващите пъти залепянето беше по-успешно. На подсушени зъби лентите залепват доста стабилно и няма опасност да паднат. Известно време след залепянето, гелът се активира и няколко пъти ми се наложи да изплювам, но е безвредно и преглъщането като цяло. Вкусът е общо взето ментов. Не е най-приятният на света, но не е и неприятен, напълно поносим. /За сравнение, лекарствата които се слагат на болни зъби са далеееч по-неприятни/. Аз лично стоях с лентите по-малко от един час, тъй като и при 40-50 мин. забелязвах нужната разлика и желан ефект. Видима разлика след първата процедура действително има - зъбите стават една идея по-бели, усещат се по-гладки.


• Избелването при мен беше около тон, може би два. Не съм се лишавала изцяло от оцветяващи напитки, като под това визирам кафето. Гледах обаче да не прекалявам с оцветяващите напитки, за да бъде максимално обективен резултата. При отстраняването на лентата винаги я намокрях, за да я отлепя по-лесно. Голяма част от гела оставаше, затова четках зъбите си с мека четка и това го отстраняваше напълно. Лентичките разкриват по-скоро естествената белота на зъбите ви и ако очаквате ефектът им да е като на фасети, то резултатът няма да ви удовлетвори напълно. Но със сигурност избелване има поне с тон, два, а както гледах при някои момичета, може би дори три. Аз лично останах доволна от резултата. Моите зъби са изключително чувствителни и нямах проблеми с тези ленти. Може би една идея по-висока чувствителност първоначално, но нищо нетърпимо. Това се дължи на факта, че основната съставка в лентите не е пероксид /който пък дава по-добри избелващи резултати, но вреди повече на емайла на зъбите/, а е сода. На снимките по-надолу може да видите как изглеждат самите лентички.


• Състав 


И накрая остана да ви покажа и резултата при мен. Малко е трудно да се улови естественият цвят на зъбите, но все пак се постарах.


В това видео можете да видите как точно става поставянето на лентите. Също така може да се възползвате от безплатна доставка с код AUTUMN до края на ноември, а до края на декември имате възможност да пробвате една лента безплатно, като можете да вземете мострата в аптеки Subra. Повече информация за избелващите ленти можете да намерите на официалния сайт на ORAX. Лентите могат да се използват през няколко месеца.

Цена: 49 лв.

Follow me:
            

* Продуктът е предоставен от PR, но публикацията не е спонсорирана.
 Мнението ми е изцяло обективно и базирано на личните ми впечатление.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •