вторник, 28 май 2019 г.

Tangle Teezer | Salon Elite - Black

Здравейте. След дълго отсъствие, най-накрая е време да се завърна към блогването. Защо ме нямаше толкова време ще споделя в отделен блог пост, скоро. Днес ще ви споделя мнението си ча най-популярната четка за коса в света - Tangle Teezer. 


Преди доста време ви споделях впечатленията си от друга четка от същата серия, която вече не притежавам. Сдобих се с тази, общо взето случайно, благодарение на маркова козметика.


Външният вид на четката според мен е доста унисекс, елегантен, ненатрапчив. Не заема много място. Идеално би напаснала и в мъжка длан, тъй като е удобна за захващане.



Ако пък черното не е вашия цвят, то има много разновидности, сред които да изберете. Повечето са в ярки, свежи цветове. Това от една страна е хубаво, но аз лично бих се радвала да видя и малко по-тъмни или пастелни такива. В какви други цветове се предлага може да погледната тук.



Зъбците на четката са сравнително тънки и остри, но същевременно имат движенение (огъват се), така че да не разранят скалпа. По мое мнение четката разресва по-добре мокра коса. Също друго голямо предимство е, че е много лесна за почистване и измиване.


Според мен четката си заслужава. Независимо на кой цвят ще се спрете, по мое мнение серията Salon Elite изглежда най-добре чисто визуално, а също така е и най-удобна за захващане и пасва добре на дланите.

Follow me:
            

1 коментар:

  1. Имам дълга и гъста коса. Откакто ползвам четката на Tangle Teezer, разресването на косата е лесно и приятно.

    ОтговорИзтриване

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •